+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Rega – Aria MK3

9.900,00 kn (1.313,96)

Smještena u  najnovijem prilagođenom kućištu s pola širine kako bi mu dale novi izgled i odgovarale ponudi, dva su potpuno odvojena phono predpojačala visokih performansi. Jedna potpuno prilagodljiva, namjenska MC i jedna MM. Svaka je faza dizajnirana i dizajnirana da maksimizira potencijal vašeg analognog sustava, a istovremeno ostaje laka za upotrebu i postavljanje.

Napomena: Sve postavke Aria MK3 MC bit će tvornički postavljene za sve modele Rega MC zvučnice. Pogledajte karticu Specifikacije za
više informacija.

Tehnologija
Aria je “potpuno analogno pojačalo” bez digitalnih upravljačkih sklopova. Potpuno aluminijsko kućište štiti unutarnji krug od bilo kakvih zalutalih RFI signala. Naši su dizajneri izbjegli uključiti suvišne uređaje jer ometaju put signala i pogoršavaju kvalitetu zvuka. Aria uključuje mnoge inovativne dizajnerske ideje, uključujući samopodesivu servo kontrolu kako bi MC ulazni krug bio na optimalnom nivou, kompenzirajući bilo kakve promjene u okolini ili radnoj temperaturi.

Oba stupnja imaju svoje zasebne ulazne utičnice i ulazni krug pretpojačala. To nam je omogućilo da dizajniramo ulazne sklopove po mjeri za svaku vrstu uloška bez kompromisa. Prebacivanje signala izvodi se na visokoj razini i niskoj impedanciji (putem releja) osiguravajući da nema pogoršanja signala.

MC dizajn i značajke

MC ulaz koristi paralelno povezane niskošumne FET-ove (Field Effect Transistor’s) konfigurirane kao složeni par. Upotreba FET tranzistora osigurava da u svitku uloška ne struji “bias” kako ne bi poremetila osjetljivu magnetsku geometriju uloška. MC ulaz ima mogućnost odabira otpornog ulaznog opterećenja od 70 ohma do 400 ohma i kapacitivnog opterećenja od 1000pF do 4200pF. Ulazna osjetljivost može se promijeniti za 6dB putem stražnje ploče.

MM ulaz koristi bipolarne ulazne tranzistore s malim šumom, također konfigurirane kao složeni par. Postoje dva zasebna napajanja za svaki kanal i daljnja napajanja za svaki od ulaznih krugova s ​​niskom razinom šuma. Nichicon FG elektrolitski kondenzatori korišteni su u kritičnim položajima tijekom cijelog napajanja. Polipropilenski kondenzatori korišteni su u signalnom putu i mrežama za izjednačavanje. Diskretni krugovi koriste se u cijelom signalnom putu osiguravajući potpunu kontrolu dizajna sklopa.

Technical Specification


Maximum output level = 11v RMS

Rated output level = 200mV

Output resistance = 100Ù

Minimum output resistance for a –3dB point at 15Hz = 1K


AC supply 230v & 115v Nominal +/- 10%

230v 20mm Fuse T250mAL

115v 20mm Fuse T500mAL


Power Consumption = 10 Watts

Ambient operating temperature 5 to 35°C


Dimensions: W 218mm x D 315mm (325 incl earth nut) x H 78mm


Aria MC dip switch settings for all Rega MC cartridge models.

Please Note: All new units are factory set and no adjustments are required.


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    €1 = 7.53450 kn

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.