+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Rega – Apollo CDP

6.820,00 kn

Novi Apollo CDP koristi isti elektronički sklop korišten u izuzetno uspješnom CD-u Apollo-R. Ponovno smješten u najnovijem prilagođenom aluminijskom kućištu kako bi odgovarao novom stilu pojačala Brio, Apollo koristi Regin vlastiti prilagođeni čipset i softver koji nudi doista jedinstvenu razinu izvedbe.

Kategorije: , Oznaka:

Analogni i digitalni izlazi
Razvoj analogne, digitalne i kontrolne domene osigurao je izravna poboljšanja analognih i digitalnih izlaza što je Apollo učinilo savršenim partnerom za Rega Brio pojačalo i idealan “front end” CD formata za Rega DAC.

Kompaktan dizajn kućišta
Apollo je smješten unajnovijem prilagođenom kućištu pola širine kako bi se podudarao s Brio pojačalom. Gornji mehanizam za CD nudi jednostavnost upotrebe i nenadmašnu pouzdanost.

D/A pretvorba
Izlazno pojačalo Apollo koristi visoko specifikacijski Wolfson WM8742 digitalno-analogni pretvarač, isti integrirani krug koji se nalazi u višestruko nagrađivanim Rega DAC-ovima.

Napajanje
Apollo koristi digitalna napajanja koja napajaju CD procesor, optički blok i lasersko diodno pojačalo.To se postiže korištenjem istih izvora napajanja visokih performansi i niske razine buke koji se nalaze na istom mjestu unutar Rega referentnog CD playera. To uvelike poboljšava sposobnost reprodukcije, ispravljanje pogrešaka i obradu unutarnje jezgre digitalnog CD dijela Apolla.

Izlazno pojačalo
Diskretno izlazno pojačalo ima THD od 0,0025%, dok istodobno poboljšava ukupnu kvalitetu zvuka izlaznog pojačala.

Korisničko sučelje
Korisničkim sučeljem upravlja se pomoću posebnog mikroprocesora za prikaz, što olakšava opterećenje glavnih procesora upravljanja, poboljšavajući stabilnost kontrolnog koda, iskoristivost i bolju brzinu inicijalizacije diska koji se reproducira.

Mini daljinski upravljač
Daljinski upravljač isporučuje se standardno, a također ima prednost funkcije Rega pojačala.


 • High Specification Wolfson WM8742 DAC

 • Advanced Output amplifier circuit

 • Advanced Digital power supplies

 • Intelligent user interface

 • Advanced Analogue & Digital outputs

 • CD remote with amplifier functionality

 • Dimensions W 220mm x D 342mm x H 90mm

 • Shelf  height required to operate CD lid fully extended is 170mm

 • NB. Lid will operate comfortably within a shelf height of 150mm without fully extending.


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

  Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.