+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

PMC – Twenty5.22

22.970,00 kn

PMC Twenty5.22 je neizmjerno moćan i kvalitetno dizajniran i izrađen zvučnik. Isto tako, sposoban je proizvesti čistoću i jasnoću zvuka gotovo neviđenu kod ostalih proizvoda u sličnom cjenovnom rangu.

PMC je za dvadeset petu godišnjicu tvrtke izbacio serijal proizvoda Twenty 5. Dio posebnog serijala su i nevjerojatni zvučnici Twenty5.22. U izradu i dizajn serije PMC je uložio nevjerojatnu količinu znanja, iskustva, resursa i mašte. Rezultat su njihovi najbolji zvučnici dosad!

PMC Twenty5.22 odskače izgledom. Znamo da to nije prva stvar na koju se pri kupnji zvučnika obraća pozornost, ali 25 serijal je dizajniran po uzoru na aerodinamične konture Formule 1 (Dizajner Olly Thomas je radio u F1 prije rada na Twenty5 seriji), odiše elegancijom, izrađen je od materijala koji zvučnike čine elegantnima, profinjenima, i neodoljivima! U tom im je segmentu zaista teško naći konkurenciju.

Većina audiofila koji su recenzirali Twenty5.22 slaže se da zvuči daleko bolje od zvučnika u svom cjenovnom rangu. Nova razina kvalitete rezultirala je u zvučniku koji proizvodi, jasan, čist, veseo zvuk. Svaki ton koji iz njega izađe je kristalno jasan.

Kada pustite Billa Evansa ili Milesa Davisa, gotovo da se raspoznaje zvuk svakog pojedinog instrumenta. Rijetki zvučnici su sposobni reproducirati jazz na razini na kojoj to može Twenty5.22!

Koliko god o zvučniku kao što je ovaj čitali, nikada nećete shvatiti razinu kvalitete koju je dostigao ako ga sami ne poslušate. Ako želite nov i perfektan glazbeni doživljaj, posjetite nas u našem dućanu u Zagrebu. Poslušajte PMC-ov Twenty5.22 i pitajte nas što god vas zanima. Mi ćemo vas sa zadovoljstvom uputiti u njegovu moć!

Dostupne inačice : Walnut, Amarone, Diamond Black, Oak


Crossover Frequency:1.8kHz


Dimenzije :v: 410mm x š: 192mm x d: 373mm


Drive Units:LF – PMC twenty5 series 6.5”/170mm long-throw g-weave™ cone with cast alloy chassis

HF – PMC/SEAS®, 27mm PMC twenty5 series SONOLEX™ fabric soft dome, Ferrofluid cooled


Effective ATL™ Length:2m 6.5ft


Frequency Response:39Hz – 25kHz


Impedance:8 Ohms


Input Connectors:One pair 4mm binding posts


Sensitivity:89dB 1W 1m


Težina:10kg


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.