+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

PMC – fact.8 Signature

59.990,00 kn

PMC Fact8 Signature samostojeći zvučnik

Kategorije: , Oznaka:

Opis

Uz fenomenalne blagodati PMC-ove ATL (Advanced Transmission Line) tehnologije, podni model Fact.8 daje zapovjednu snagu i razmjere koji su sposobni ispuniti srednje i veće sobe dinamičnim zvukom koji izaziva strahopoštovanje.

Mnogo je godina činjenica da je PMC izbor najzahtjevnijih audiofila širom svijeta. Ali istinski inovatori nikad nisu zadovoljni. PMC dizajneri kontinuirano istražuju nove materijale i tehnike kako bi Vam donijeli veće glazbeno iskustvo.

Usavršavanjem najpopularnije ponude i korištenjem ključnih komponenti iz vodeće Fenestrie, stvorili su Signature modele: dvo i trosmjerni ATL zvučnici sa još većom muzikalnošću i transparentnošću. Od tihog šaputanja do razina koje radije osjećate, a ne čujete, potpis činjenica donosi Vam magiju u glazbi, bez ičega dodanog ili oduzetog.

Fact.8 Signature temelji se na uravnoteženom, privlačnom zvuku i živopisnim slikama izvornih Signature zvučnika. Na sljedeću razinu podiže se činjenica spremnosti zvučnika da precizno reproduciraju sve žanrove glazbe putem svojih dvostrukih PMC bas drivera, ATL i soft-dome visokih tonova, u suradnji s preciznim norveškim specijalistima za akustiku SEAS. Ukratko, to je precizno dizajniran, moderan zvučnik koji pruža optimalnu snagu za srednje do veće prostorije sa širokim spektrom pojačanja, zvučeći glazbeno u svim glasnoćama i besprijekorno prenoseći osjećaje i ljepotu glazbene izvedbe bez neželjenih “poboljšanja” ili pretjerivanja.

Dodatne informacije

Brandovi

PMC

Kategorije

Zvučnici, Samostojeći zvučnici