+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

PMC – fact.8 Signature

59.990,00 kn

PMC Fact8 Signature samostojeći zvučnik

Kategorije: , Oznaka:

Uz fenomenalne blagodati PMC-ove ATL (Advanced Transmission Line) tehnologije, podni model Fact.8 daje zapovjednu snagu i razmjere koji su sposobni ispuniti srednje i veće sobe dinamičnim zvukom koji izaziva strahopoštovanje.

Mnogo je godina činjenica da je PMC izbor najzahtjevnijih audiofila širom svijeta. Ali istinski inovatori nikad nisu zadovoljni. PMC dizajneri kontinuirano istražuju nove materijale i tehnike kako bi Vam donijeli veće glazbeno iskustvo.

Usavršavanjem najpopularnije ponude i korištenjem ključnih komponenti iz vodeće Fenestrie, stvorili su Signature modele: dvo i trosmjerni ATL zvučnici sa još većom muzikalnošću i transparentnošću. Od tihog šaputanja do razina koje radije osjećate, a ne čujete, potpis činjenica donosi Vam magiju u glazbi, bez ičega dodanog ili oduzetog.

Fact.8 Signature temelji se na uravnoteženom, privlačnom zvuku i živopisnim slikama izvornih Signature zvučnika. Na sljedeću razinu podiže se činjenica spremnosti zvučnika da precizno reproduciraju sve žanrove glazbe putem svojih dvostrukih PMC bas drivera, ATL i soft-dome visokih tonova, u suradnji s preciznim norveškim specijalistima za akustiku SEAS. Ukratko, to je precizno dizajniran, moderan zvučnik koji pruža optimalnu snagu za srednje do veće prostorije sa širokim spektrom pojačanja, zvučeći glazbeno u svim glasnoćama i besprijekorno prenoseći osjećaje i ljepotu glazbene izvedbe bez neželjenih “poboljšanja” ili pretjerivanja.

Available Finishes: White Silk, Metallic graphite


Crossover Frequency: 1.7kHzDimensions:H 1030mm (40.6″) + 25mm spikes, W 155mm (6.1″) +80mm ingot feet, D 380mm (15″) + 10mm grille


Drive Units: LF – 2 x fact 140mm (5.5″) super-long-throw

HF – 1 x fact 19mm high-res, SONOMEX soft dome, ferro-fluid cooled


Effective ATL™ Length: 3m


Frequency Response: 28Hz – 30kHz


Impedance:8 Ohms


Input Connectors: 2 pairs 4mm PMC Ag terminals (Bi-amp or Bi-wire)


Sensitivity:89dB 1W 1m


Weight: 20kg


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.