+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

PMC – fact.12 Signature

128.990,00 kn

PMC fact12 Signature High End samostojeći zvučnik

Kategorije: , Oznaka:

Mnogo je godina raspon činjenica PMC-a izbor najzahtjevnijih audiofila širom svijeta. Ali istinski inovatori nikad nisu zadovoljni. PMC dizajneri kontinuirano istražuju nove materijale i tehnike kako bi Vam donijeli veće glazbeno iskustvo.

Usavršavanjem najpopularnijeg asortimana i korištenjem ključnih komponenata vodeće Fenestrie, stvorili su Signature modele: dvo i trosmjerni ATL zvučnici s još većom muzikalnošću i transparentnošću. Od tihog šaputanja do razina koje radije osjećate, a ne čujete, Fact Signature donosi Vam magiju u glazbi, bez ičega dodanog ili oduzetog.

Ekspanzivnija okruženja za slušanje mogu imati koristi od dodatnog pogona koji nudi trosmjerni Fact.12 Signature, sa svojim namjenskim, ručno izrađenim mekanim kupolama srednje klase, premium kvalitetnim bas pogonima, ATL i visokokvalitetnim komponentama iz vodeće Fenestria Signature.
Vaša soba zaslužuje urođenu sposobnost ovog zvučnika da bez napora stvori osjećaj proporcije, projekcije i jasnoće, s vokalima i instrumentima koji vise u jasno definiranom prostoru, tako realno da biste ih gotovo mogli dodirnuti. Bez obzira na željenu razinu izlaza, od tihog šaptanja do razina koje radije osjećate, a ne čujete, Fact.12 Signature donosi Vam magiju u glazbi, bez ičega dodanog ili oduzetog.

Available Finishes: White Silk, Metallic graphite


Crossover Frequency: 400Hz, 4kHz


Dimensions: H 1110mm (43.7″) + 25mm spikes, W 168mm (6.1″) + 100mm ingot feet, D 420mm (16.5″) + 2mm Ag terminals


Drive Units: LF – 2 x fact 140mm (5.5″) super-long-throw

MF – 1 x fact 50mm (2″) super clarity soft dome, ferro-fluid cooled

HF – 1 x fact 19mm high-res, SONOMEX soft dome, ferro-fluid cooled


Effective ATL™ Length: 3.3m (11ft)


Frequency Response: 26Hz – 30kHz


Impedance: 8 Ohms


Input Connectors: 3 pairs 4mm PMC Ag terminals (Tri-amp or Tri-wire)


Sensitivity: 84dB 1W1m


Weight: 26kg each


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.