+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Naim – XPS DR

38.990,00 kn

Naim Audio High End vanjsko napajanje

Kategorije: , Oznaka:

.

XPS je jednostavna i učinkovita nadogradnja za poboljšanje sposobnosti stvaranja glazbe Vaše komponente izvora Naim Audio. Kao jedan od najfleksibilnijih playera može se koristiti za nadogradnju CDX2 CD playera i DAC digitalnog analognog pretvarača, a pogodan je i za upotrebu s Naim mrežnim uređajima NDS, NDX i ND5 XS te HDX Hard disk serverom. Njegov veliki toroidalni transformator sadrži šest odvojeno reguliranih izlaza s malim šumom i koristi tehnologiju Naim Audio DR regulatora napona.

Značajke
Šest zasebno reguliranih izlaza s niskom razinom buke plus šest regulatora snage
Potpuno nova konfiguracija diskretnog regulatora (DR), isporučujući najbolje standarde Naim Audio stabilne, tihe snage
Šasija od četkanog aluminijskog eloksiranog aluminija plus nožice protiv vibracija

Tehnologija i umijeće
Naim Audio XPS visoko je sofisticirano napajanje sa šest odvojeno reguliranih, vrlo niskih izlaza buke, koji sadrži toroidalni transformator i šest regulatora snage. Te su zalihe razgranate i iznova regulirane, neke dva puta u CD uređaju.

Dodatak antivibracijskih nogu za kontrolu rezonancije nadopunjuje elegantnu odljevku, a ekstrudirana antimagnetska šasija štiti osjetljive unutarnje komponente od rezonancije i mikrofonskih vibracija.

XPS je ažuriran 2012. godine kao rezultat dvogodišnjeg projekta razvoja novog diskretnog regulatora (DR) za Naim Audio napajanja. Novi Naim Audio DR sada ima, uz poboljšanja mehaničkog odvajanja i unutarnjeg izgleda. Ova poboljšanja, razvijena intenzivnim testovima slušanja, značajno povećavaju izvedbu i čine glazbu još komunikativnijom i ugodnijom.

Napominjemo: samo su nove XPS jedinice klasične serije kompatibilne s mrežnim uređajem NDX, a ne sa inačicama ‘Olive’. Međutim, stari ‘Olive’ XPS i dalje je kompatibilan sa CDX i CDS modelima CDX i CDS modela, HDX Hard disk playerom i DAC digitalno-analognim pretvaračem. Ako niste sigurni u kompatibilnost, obratite se prodavaču Naim Audio uređaja.

Outputs

Power Outputs

± 22V, ± 10V, 2 x 15V

Upgrades

Other

Power-Line Lite mains cable (UK denominations only)

Power

Mains Supply

100V, 115V, 230V; 50 or 60Hz

Physical

Dimensions (HxWxD)

87 x 432 x 314mm

Weight

12.4 kg

Shipping Dimensions

240 x 590 x 500mm

Shipping Weight

15.1 kg

Supplied with

Burndy

Finish

Front

Brushed and black anodised

Case

Black powder coated


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.