+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Naim – Uniti Atom HDMI

25.770,00 kn

Ako tražite jedan uređaj (to rule them all) koji će zadovoljiti sve vaše audiofilske potrebe, dajte priliku Atomu. Posjetite nas u našem dućanu u Zagrebu i poslušajte kako zvuči. Mi smo tu da odgovorimo na sva vaša pitanja!

Kategorija: Oznaka:

Uniti Atom je prekrasno dizajniran „multi-source” glazbeni sustav koji će vas zavesti nevjerojatnom kvalitetom zvuka i nebrojenim mogućnostima koje nudi. Njegovo (40W) integrirano pojačalo i mogućnosti streamanja u najvišoj rezoluciji ispunit će vaš dom savršenim Hi-Fi zvukom.

Uniti Atom savršen je kao glavni sustav koji koristite, ali može se koristiti kao jedinica za manje ili odvojene prostore. Kompatibilan je sa svim vrstama zvučnika. Kada se kombinira s Naimovom aplikacijom (iOS ili Android), Uniti Atom postaje audiofilski san modernog doba!

Atom je malen i kompaktan. A stvaranje toliko moćnog a malenog sustava, zahtijevalo je nevjerojatnu tehničku izvedbu pri kojoj se pazilo na svaki milimetar i svaki detalj. Počevši od transformatora visoke kvalitete, koji osigurava neometan tok struje, do sofisticiranih, ručno spajanih, analognih i digitalnih vodova, svaki komadić Uniti Atoma kreiran je s kvalitetom zvuka na prvom mjestu.

Što se tiče omjera cijene i kvalitete, nemoguće je naći bolji all-in-one sustav, ako si ga možete i želite priuštiti. 2018. godine Uniti Atom osvojio je nagradu kao najbolji glazbeni sustav prema popularnoj audiofilskoj zajednici „What Hi-Fi”. Iznimno je jednostavan za upravljanje, što dodatno olakšava Naimova aplikacija, zamjenjuje sve uređaje koje imate, malen je i prekrasno dizajniran i, ono najvažnije, proizvodi apsolutno savršen zvuk.

Ako znate gdje gledati, danas je moguće pročitati i čuti mišljenja vodećih svjetskih autoriteta u svijetu „zvuka”. Naimov Uniti Atom jedan je od vrlo rijetkih uređaja oko kojeg se gotovo svi slažu! Nema mana!

Ako tražite jedan uređaj (to rule them all) koji će zadovoljiti sve vaše audiofilske potrebe, dajte priliku Atomu.

Dimensions and Weight

95 mm x 245 mm x 265 mm (H x W x D)

7 kg


Connectivity

Audio Inputs

2 x Optical TOSLink (up to 24bit/96kHz)

1 x Coaxial RCA (up to 24bit/192kHz, DoP 64Fs)

1 x HDMI ARC

1 x RCA

2 x USB Type A socket (front and rear)


Audio Outputs

1 x Stereo power amplifier

1 x RCA sub/pre output

1 x 3.5mm headphone jack


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.