+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Naim – Supernait 3

33.850,00 kn

Integrirano pojačalo, snage 2 x 80W – novi model sa značajnim poboljšanjem soničnih performansi, te s dodanim MM Phono ulazom za ljubitelje gramofona.

Kategorije: , Oznaka:

U šest godina od objavljivanja posljednjih integriranih pojačala NAIT, naš tim za istraživanje i razvoj radio je na nizu poboljšanja pojačala. Rezultat su nadograđeni dijelovi pojačala snage za SUPERNAIT 3, koji pružaju veći tempo i intimnost u njihovoj glazbenoj isporuci – bilo da se radi o paru zvučnika ili Vašim omiljenim slušalicama.

SUPERNAIT 3 dobio je značajne nadogradnje performansi, uključujući ugrađeno phono predpojačalo, što ga čini savršenim partnerom za gramofone, kao i za streamer, CD uređaje ili bilo koji drugi izvor glazbe u kojem ljudi žele uživati s Naim zvukom.

Uključuje i izlazni stupanj pretpojačala klase A koji je ujedno i pojačalo za slušalice i keramička hladnjačka tehnologija koja minimalizira kapacitivno spajanje između kućišta i izlaznih tranzistora za optimalnu kvalitetu zvuka.

Njegovi ulazi su svaki pojedinačno odvojeni i ručno ožičeni kako bi se smanjili šum i smetnje, dok interno prebacivanje koristi izvore konstantne struje ultra niske razine buke koji su izvedeni izravno iz elektroničkog dizajna vodećeg NAC 552 pretpojačala.

SUPERNAIT 3 može se nadograditi Naim vanjskim izvorima napajanja, pojačalima snage, pa čak i nadogradnjom kabela kako biste iz svih izvora izvukli.

Značajke
Uz tipičnu Naim opsesivnu pažnju prema detaljima sve u službi postizanja najautentičnijih glazbenih izvedbi, SUPERNAIT 3 koristi sljedeće značajke:

Pojačanje slušalica klase A
Alps Blue Velvet kontrola glasnoće
Reed releji na ulazima
Keramički izolatori za tranzistore
Galvanski izolirani upravljački dio mikroprocesora
Mikrofonski izolirajući nosači PCB-a

Iskoračite iz NAIT XS3 u SUPERNAIT 3 i uživat ćete u nizu vrhunskih značajki, sve dizajnirane za pružanje još bolje kvalitete zvuka:

Puni ugrađeni DR modul od 24V: uživajte u čistijoj snazi i poboljšanju performansi Naimove tehnologije diskretne regulacije za cijelu fazu pretpojačala.
Veći toroidalni transformator u napajanju: pruža veću snagu i brzinu oporavka
Ulazne utičnice montirane na šasiju ručno spojene na pločice: nude poboljšanu izolaciju od vibracija
Full Alps Blue Velvet balans kontrola

Tehnologija i umijeće
Detaljnije nadogradnje:

Naimov tim za istraživanje i razvoj pronašao je način da više nego udvostruči brzinu stupnja pojačanja napona, što zauzvrat udvostručuje brzinu kojom izlazni stupanj zvučnika može reagirati.Tranzistori stupnja drugog pojačanja su optimizirani, tako da ih više ne treba zaštititi tranzistor cascod-e stupnja. Uklanjanje cascode-a znači da je potrebna manja stabilizacija pojačala to udvostručuje brzinu okretanja i donosi poboljšanje kvalitete zvuka.

Topologija phono kruga sastoji se od 3 stupnja: stupnja pojačanja, pasivnog izjednačavanja i konačnog pojačanja i aktivnog izjednačavanja. To omogućuje izvrsne performanse buke, prošireno izjednačavanje RIAA izvan audio opsega i veliko prekomjerno opterećenje.

Svi RIAA kondenzatori za izjednačavanje i RIAA otpornici ugrađeni su u film s “rupama”, s niskim mikrofonskim hvatanjem i izvrsnim privremenim performansama. Kako su phono stupnjevi 1000 puta osjetljivije od ostalih ulaza, to uvelike pogoduje kvaliteti zvuka.

Ulazna impedancija iznosi 47kOhm-a paralelno s kapacitivnim opterećenjem od 470pF, dobitak je savršen za MM zvučnice od 5mV.

Audio Inputs

MM Phono Input

via RCA, 47k parallel 470pF input impedance, suitable for 5mV cartridges

Line Level Inputs

130mV sensitivity, 47k input impedance, suitable for 2V

Power Amp In

DIN Socket

Audio Outputs

Powered Accessory Sockets

+24V for Naim phono amplifier

Speaker Outputs

80W per channel into 8 ohms (4mm sockets), 130W per channel into 4 ohms

Line Outputs Variable (level)

Pre-amp (DIN), Bi-amp (DIN), Sub (RCA pair) 775mV, <50 ohms

Line Outputs Fixed (level)

AV (DIN), Stream (DIN) 130mV, 600 ohms

Headphone Output

1/4 inch (6.35mm) TRS Socket

Power

Power Consumption (max.)

400VA

Mains Supply

115V, 230V; 50 or 60Hz

Power Consumption (quiescent)

37VA

Physical

Shipping Weight

17.25 kg

Shipping Dimensions

240 x 590 x 500 mm

Weight

14 kg

Dimensions (HxWxD)

87 x 432 x 314 mm

User Control

Front Panel

Volume control, balance control and front panel buttons

Remote Control

Infra-Red (RC5)

Connectivity

Updates

1 x USB mini-B

Remote Input

1 x 3.5mm jack on rear

Finish

Case

Black powder coated

Front

Brushed and black anodised

Supplied with

Supplied with

NARCOM-5 Remote Control, Mains Lead, Link Plug and Safety Manual


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.