+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Naim – SuperCap DR

46.790,00 kn

Naim Audio High End vanjsko napajanje za uređaje

Kategorije: , Oznaka:

SuperCap DR je Naim Audio klasik, sposoban napajati svako pretpojačalo u Naim ponudi, osim NAC-N 172 XS i vodećeg modela, NAC 552. Njegov značajni toroidalni transformator i kondenzatori za visokokvalitetno zaglađivanje se kombiniraju kako bi osigurali poboljšanje timinga, jasnoće i dinamičkog raspona Vaše omiljene glazbe.

Nadograđena novim regulatorom napona DR, ova bezvremenska komponenta ostaje jedan od najpoznatijih i često korištenih izvora napajanja u Naim asortimanu, i to s dobrim razlogom.

Značajke
Izlazi 13 x 24V, 2 x 12V izlazi
Potpuno nova konfiguracija diskretnog regulatora (DR), isporučujući najbolje standarde Naim Audia stabilne, tihe snage
Šasija od brušenog, eloksiranog crnog aluminija

Tehnologija i umijeće
Svaki od višestrukih izlaza snage na SuperCap DR koristi posebno dizajnirane diskretne regulatore Naim Audio za optimalne performanse. SuperCap DR može se koristiti za napajanje svih Naim Audio pretpojačala (osim NAC 552 i NAC-N 172 XS), Superline fono stupnja i aktivnih crossovera i jedini je izbor za napajanje pretpojačala NAC 252.

Njegova stopala za kontrolu vibracija, koja kontroliraju rezonancu, nadopunjuju elegantnu novu lijevanu i ekstrudiranu antimagnetsku šasiju kako bi zaštitila osjetljive unutarnje komponente od rezonancije i mikrofonskih vibracija.

SuperCap DR ažuriran je 2012. godine kao rezultat dvogodišnjeg projekta za razvoj novog diskretnog regulatora (DR) za Naim Audio napajanja. Novi Naim Audio DR sada sadrži, uz poboljšanja usmjeravanja žica, mehaničko odvajanje i unutarnji raspored. Ova poboljšanja, razvijena intenzivnim testovima slušanja, značajno povećavaju izvedbu i čine glazbu još komunikativnijom i ugodnijom.

Outputs

Power Outputs

13 x 24V, 2 x 12V

Upgrades

Other

Power-Line Lite mains cable (UK denominations only)

Power

Mains Supply

100V, 115V, 230V; 50 or 60Hz

Physical

Dimensions (HxWxD)

87 x 432 x 314 mm

Weight

11.6 kg

Shipping Dimensions

240 x 590 x 500 mm

Shipping Weight

14.2 kg

Finish

Front

Brushed and black anodised

Case

Black powder coated


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.