+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Naim – NAPSC2

4.680,00 kn

Naim Audio vanjsko napajanje za uređaje

Kategorije: , Oznaka:

Kompaktni NAPSC standardno dolazi s pretpojačalom NAC 282, a može se koristiti i kao nadogradnja za NAC 202 ili za napajanje pojačala za HeadLine. To je mala, ali važna karika u lancu u izvlačenju najviših razina glazbene izvedbe iz ovih HiFi komponenata.

Značajke
Izlazna snaga 18V
Aluminijsko kućište s eloksiranim crnim eloksiranim kuglicama plus nožice protiv vibracija
Prikladna i kompaktna veličina sa samo 12 cm širine

Tehnologija i umijeće
Kontrola elementa napajanja sustava glavni je oslonac Naim Audio inženjeringa od ranih dana. Baš kao što je pažnja na svakom detalju u dizajnu, ma koliko se to činilo malim ili naizgled beznačajnim, jedan od načina na koji osiguravamo visokokvalitetnu glazbenu izvedbu.

Primjer ove filozofije na djelu je napajanje NAPSC. Standardno se isporučuje s pretpojačalom NAC 282, isporučujući glatku snagu niskog šuma za digitalne sklopove, ostavljajući pretpojačalo da se koncentrira na obavljanje svog glavnog posla, upravljanja signalom. Uparen s NAC 202, čini isti posao nadograđivanjem postojećeg internog dijela napajanja kako bi u potpunosti uklonio bučno djelo iz kutije. U obje aplikacije ova pažnja prema detaljima ubire poboljšanu glazbenu jasnoću i smanjenu buku.

Outputs

Power Outputs

18V

Upgrades

Other

Power-Line

Power

Mains Supply

100V-120V, 220-240V; 50 or 60Hz

Physical

Dimensions (HxWxD)

57 x 121 x 187 mm

Weight

2.1 kg

Shipping Dimensions

110 x 250 x 330 mm

Shipping Weight

2.7 kg

Finish

Front

Black powder coated

Case

Black powder coated


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.