+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Naim – Nait XS 3

22.590,00 kn

Integrirano pojačalo, snage 2 x 70W – novi model sa značajnim poboljšanjem soničnih performansi, te s dodanim MM Phono ulazom za ljubitelje gramofona

 

Kategorije: , Oznaka:

U šest godina od objavljivanja posljednjih integriranih pojačala NAIT, tim za istraživanje i razvoj radio je na nizu poboljšanja pojačala. Rezultat su nadograđeni dijelovi pojačala snage za NAIT XS 3, koji pružaju veći tempo i muzikalnost u njihovoj glazbenoj isporuci, bilo da se radi o paru zvučnika ili Vašim omiljenim slušalicama.

NAIT XS 3 dobio je značajne nadogradnje performansi, uključujući ugrađen phono stupanj, što ga čini savršenim partnerom za gramofone, kao i za streamer, CD uređaje ili bilo koji drugi izvor glazbe u kojem ljudi žele uživati s potpisom Naim zvuka.

NAIT XS 3 nudi velik dio performansi referentne kvalitete SUPERNAIT 3 u jednostavnijem, tanjem paketu kombinirajući pojačalo snage 70W s pet analognih ulaza i phono stupnjom. Njegovo pretpojačalo visokih performansi transparentno je kao što biste očekivali od Naim Audio pojačala, a također dijeli Single ended izlaz za slušalice klase A svog Većeg brata.

NAIT XS 3 može se nadograditi Naim vanjskim izvorima napajanja, pojačalima snage, pa čak i nadogradnjom kabela kako biste iz svih izvora dobili najbolje.

Značajke
Uz tipičnu opsesivnu pažnju prema detaljima, sve u službi postizanja najautentičnijih glazbenih izvedbi, NAIT XS 3 koristi sljedeće značajke:

Pojačanje slušalica klase A
Alps Blue Velvet kontrola glasnoće
Odabir ulaza reed releja
Keramički izolatori za tranzistore
Galvanski izolirani upravljački dio mikroprocesora
Mikrofonski izolirajući nosači PCB-a

Tehnologija i umijeće

Detaljnije nadogradnje:

Naimov tim za istraživanje i razvoj pronašao je način da više nego udvostruči brzinu stupnja pojačanja napona, što zauzvrat udvostručuje brzinu kojom izlazni stupanj zvučnika može reagirati.

Tranzistori drugog stupnja pojačanja su optimizirani, tako da ih više ne treba zaštititi tranzistor stupnja caskoda. Uklanjanje caskoda znači da je potrebna manja stabilizacija pojačala: to udvostručuje brzinu okretanja i donosi novo poboljšanje kvalitete zvuka.

Topologija pono kruga sastoji se od 3 stupnja: stupnja pojačanja, pasivnog izjednačavanja i konačnog pojačanja i aktivnog izjednačavanja. To omogućuje izvrsne performanse sa niskom bukom, proširena RIAA ekvilizacija izvan audio opsega i više “headrooma” za slučaj prekomjernog opterećenja.

Svi kondenzatori za RIAA ekvilizaciju ugrađeni su u filmove s “rupama”, s niskim mikrofonskim prihvatom i izvrsnim privremenim performansama. Kako je phono stupanj 1000 puta osjetljivije od ostalih ulaza, to uvelike pogoduje kvaliteti zvuka.

Ulazna impedancija je 47kOhm paralelno s kapacitivnim opterećenjem od 470F; dobitak je savršen za MM zvučnice od 5mV.

 

Audio Inputs

MM Phono Input – via RCA, 47k parallel 470pF input impedance, suitable for 5mV cartridges

Line Level Inputs – 130mV sensitivity, 47k input impedance, suitable for 2V

Power Amp In – DIN Socket

Audio Outputs

Powered Accessory Sockets – +24V for Naim phono amplifier

Speaker Outputs – 70W per channel into 8 ohms (4mm sockets), 100W per channel into 4 ohms

Line Outputs Variable (level) – Pre-amp (DIN), Bi-amp (DIN), Sub (RCA pair) 775mV, <50 ohms

Line Outputs Fixed (level) – AV (DIN), Stream (DIN) 130mV, 600 ohms

Headphone Output – 1/4 inch (6.35mm) TRS Socket

Power

Power Consumption (max.) – 350VA

Mains Supply – 115V, 230V; 50 or 60Hz

Power Consumption (quiescent) – 16VA

Physical

Shipping Weight – 12 kg

Shipping Dimensions – 200 x 590 x 500 mm

Weight – 8.5 kg

Dimensions (HxWxD) – 70 x 432 x 314 mm

User Control

Front Panel – Volume control and front panel buttons

Remote Control – Infra-Red (RC5)

Connectivity

Updates – 1 x USB mini-B

Remote Input – 1 x 3.5mm Jack on rear

Finish

Case – Black powder coated

Front – Brushed and black anodised

Supplied with

Supplied with – NARCOM-5 Remote Control, Mains Lead, Link Plug and Safety Manual


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.