+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Naim – NAC 282

49.890,00 kn

NAim Audio High End predpojačalo

Kategorije: , Oznaka:

Iskoračite iz NAC-a 202 i stižete do izvanrednog NAC 282 koji uključuje NAPSC jedinicu napajanja koja je opcionalno dostupna na njegovom bratu. NAPSC neovisno napaja digitalne i upravljačke sklopove NAC 282, prepuštajući svoje audio krugove bilo napajanju NAC 155 XS ili NAP 200 pojačala, bilo jednom od samostalnih FlatCap XS, HiCap ili SuperCap izvora napajanja. Rezultat je još veća transparentnost i vrhunska muzikalnost, naravno, sva fleksibilnost koju biste očekivali od jednog od Naim pretpojačala.

Značajke
Podrška za DIN i RCA ulaze kako bi se olakšalo povezivanje u širi spektar sustava
Tiha mikroprocesorska kontrola koja spava tijekom slušanja
Precizni rotacijski potenciometri s brisačima od plemenitih metala
Način AV zaobilaznice za jednostavno povezivanje s postojećim AV sustavom
Snažni ulaz za upotrebu s StageLine ili SuperLine fono pretpojačalima
Izvedba nadogradiva s napajanjem FlatCap XS, HiCap ili SuperCap; može se napajati i iz ulaza pretpojačala pojačala snage NAP 155 XS ili NAP 200

Tehnologija i umijeće
Ploče s niskom rezonancijom i antivibracijske, nožice za kontrolu rezonancije maksimiziraju izolaciju, što umanjuje učinke mikrofonskih vibracija na vrlo osjetljive elektroničke komponente.

NAC 282 ima tihi mikroprocesor koji spava tijekom slušanja i kontrolira sve aspekte pojačala. Optički zaštitni krugovi neprestano nadgledaju izvore napajanja osiguravajući sigurno isključivanje u slučaju nestanka struje.

Isporučuje se korisnički konfigurirani daljinski upravljač sustava ‘Smart IR’. Dva od šest ulaza na Naim Audio NAC 282 mogu se konfigurirati ili kao uobičajeni DIN ulazi, poželjni zbog njihovog superiornog podudaranja uzemljenja i impedancije, ili za upotrebu s češćim RCA phono konektorima, omogućavajući širok raspon kablova koji će se koristiti. Jedinstveni ulaz za upotrebu s Naim Audio AV2 procesorom ili sličnim.

Audio Inputs

Analogue Input

4 x DIN, 2 x DIN, RCA

Input Sensitivity

75mV

Input Impedance

47kΩ

Other Inputs

AV input configurable for unity gain

Audio Outputs

Audio Outputs

2 x variable (DIN), 3 x fixed (DIN)

Line Outputs Fixed (level)

75mV, 600Ω

Line Outputs Variable (level)

775mV

Other Outputs

<50Ω

Load Impedance

10kΩ (min.)

Power Outputs

Naim phono amplifier

Connectivity

Remote Control

Infra Red (RC5)

Remote Input

RCA on rear (RC5)

RS232

Optional (DE9 female)

User Control

Front Panel

Volume control, balance control, sixteen button matrix

Handheld

NARCOM-4 Remote Control

Power

Supply Voltage

18V, 24V

Power Supply Options

NAP 155 XS, NAP 200, FlatCap XS, HiCap, SuperCap

Upgrades

Power Supply

2 x Hi-Cap/SuperCap

Other

NAPSC

Physical

Dimensions (HxWxD)

87 x 432 x 314 mm

Weight

7.0 kg

Supplied with

NARCOM-4 Remote Control

Finish

Front

Brushed and black anodised

Case

Black powder coated


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.