+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Naim – HiCap DR

15.590,00 kn

Naim Audio vanjsko napajanje za uređaje

Kategorije: , Oznaka:

Možda je mali, ali talent HiCapa za maksimiziranje muzikalnosti Vašeg sustava ne treba podcjenjivati. Kompaktni partner za napajanje za gotovo sva Naim pojačala, plus fono predpojačala i aktivne crossover komponente, njegov veliki toroidalni transformator i izdašni visokokvalitetni kondenzatori za zaglađivanje osiguravaju izvrsne performanse i vrijednost. Vlasnici pretpojačala NAC 282 mogu uživati u još boljim performansama dodavanjem dodatnog, drugog HiCap-a u svoj sustav.

Značajke
Dva izlaza snage 24V
Potpuno nova konfiguracija diskretnog regulatora (DR), isporučuje najbolje Naim Audio standarde stabilne, tihe snage
Aluminijsko eloksirano kućište sa crnim kuglicama plus stopala za kontrolu vibracija i rezonancije

Tehnologija i umijeće
Svaki od izlaza energije na HiCap-u koristi posebno dizajnirane diskretne regulatore Naim Audio za optimalne performanse. Dizajn se može koristiti za napajanje svih Naim Audio phono predpojačala, aktivnih crossovera i predpojačala, osim NAC 552 i NAC 252. U slučaju predpojačala NAC 282 može se koristiti drugi HiCap, donoseći daljnja poboljšanja. Dodatak antivibracijskih nogu za kontrolu rezonancije nadopunjuje elegantnu novu lijevanu i ekstrudiranu antimagnetsku šasiju kako bi zaštitio osjetljive unutarnje komponente od rezonancije i mikrofonih vibracija.

HiCap je ažuriran 2012. godine kao rezultat dvogodišnjeg projekta razvoja novog diskretnog regulatora (DR) za Naim Audio napajanja. Novi Naim Audio DR sada sadrži, uz poboljšanja usmjeravanja žica, mehaničko odvajanje i unutarnji raspored. Ova poboljšanja, razvijena intenzivnim testovima slušanja, značajno povećavaju izvedbu i čine glazbu još komunikativnijom i ugodnijom.

Outputs

Power Outputs

2 x 24V

Upgrades

Other

Power-Line Lite mains cable (UK denominations only)

Power

Mains Supply

100V, 115V, 230V; 50 or 60Hz

Physical

Dimensions (HxWxD)

87 x 207 x 314 mm

Weight

7.35 kg

Shipping Dimensions

210 x 280 x 410 mm

Shipping Weight

9.5 kg

Supplied with

SNAIC

Finish

Front

Bead blasted and black anodised

Case

Black powder coated


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.