+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Naim – FraimLite

11.980,00 kn

Cijena za kombinaciju Naim FraimLite Base & Level Standard + 2 x Level Standard.
Za ostale kombinacije pogledajte Naim cjenik.

Za Naim Audio sustave početne razine, FraimLite ima istu konfiguraciju u obliku stativa, pažljivo optimiziran razmak između polica i visokokvalitetnu konstrukciju materijala referentne kvalitete Fraim.

Zadržava sustav sučelja u obliku čaše i konusa koji koristi i njegov veći brat, ali izostavlja dvoslojnu bazu i staklenu policu s kugličnim ležajevima. Referentna polica Fraim može se ugraditi u isti sustav kao i FraimLite, tako da se možete nadograditi na našu vrhunsku opremu od nivoa do nivoa.

Značajke
Fraim platforme dostupne su u završnoj obradi od trešnje, prirodnog jasena i crne boje
Ekstrudirani anodizirani aluminij Fraim noge dostupne su u tri visine, u srebrnoj ili crnoj boji
Modularni dizajn omogućuje širenje sustava tijekom vremena
Neodvojena struktura s međurazinskim sučeljem čašice i konusa ispod polica
Podni šiljci od nehrđajućeg čelika za maksimalnu izolaciju
Optimiziran razmak polica za smanjenje magnetske interakcije između komponenata

Tehnologija i umijeće
FraimLite uzima temeljne Fraim koncepte i komponente i vraća ih natrag u osnove kako bi stvorio početnu inženjersku podršku za manje ambiciozne Naim Audio sustave ili niže budžete. Vraćanje na osnovno, međutim, ne podrazumijeva nedostatak performansi ili estetske kvalitete. Filozofija cijelog koncepta Fraim temelji se na inženjerskom integritetu, a ta je filozofija u potpunosti izražena u FraimLiteu.

Umjesto dvostupanjske izolacije osnovne razine, FraimLite uključuje samo jedan set od tri kontaktna sučelja s tri konusa i šalice. Svaka FraimLite razina police tada se odriče Fraim-ove staklene police za podupiranje opreme izravno na furniranim kompozitnim pločama.

Modul FraimLite sastoji se od osnovne razine od jednog elementa s više razina polica iznad. Osnovna razina i svaka razina police sadrže jedan set sučelja konusa i čaše. Kao i kod referentne razine Fraim, podrška za FraimLite omogućuje Naim Audio elektronici vrhunsku izvedbu pružajući idealno nepomično okruženje. Čak će i jeftinija elektronika Naim Audio imati koristi, s većom razlučivošću detalja, preciznijom dinamikom i jednostavno više glazbe.

Physical

Level Height

Standard level 150 mm

Medium level 225 mm

Tall level 299 mm

Base level 79 mm

Available Height (per level)

Standard level 131 mm

Medium level 206 mm

Tall level 280 mm

Shelf Dimensions

452 x 340 mm (W x D)

Overall Dimensions

643 x 442 mm (W x D)

Weight

Standard level 3.5kg

Medium level 4.1kg

Tall level 4.75kg

Base level 2.8kg

Shipping Weight

Standard 5.4 kg

Medium 6 kg

Tall level 6.65 kg

Base level 4.7 kg

Twin level 8.9 kg

Base and level 8.2 kg

Finish

Shelves

Ash, Cherry, Black Ash

Uprights

Natural anodised, Black anodised


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.