+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Naim – Fraim

22.960,00 kn

Referentna polica za komponente
Cijena za Base + 3 x Level Standard

Sustav podrške opreme Fraim pažljivo je osmišljen kako bi pružio savršenu platformu za Naim Audio elektroniku. Svaka razina pažljivo je izolirana od sljedeće pomoću sučelja u obliku šalice. Dodatna, dvoslojna osnovna platforma pruža daljnju izolaciju od rezonancije. Potkrov od ojačanog stakla oslanja se na lopatice s minimalnim kontaktima, pružajući još veću izolaciju.

Od šiljaka od nehrđajućeg čelika, koji dovršavaju postupak izolacije, do pocinčanih čeličnih matica i klinova koji sve povezuju, svaka pojedinačna komponenta Fraima odabrana je zbog učinka na kvalitetu zvuka. Ne biste očekivali ništa manje od Naima.

Značajke
Fraim platforme dostupne su u završnim obradama od prirodnog jasena, trešnje i crne boje
Ekstrudirani, anodizirani aluminijski nosači Fraim dostupni su u tri visine i u srebrnoj ili crnoj boji
Modularni dizajn omogućuje širenje sustava tijekom vremena
Potpuno nevezana konstrukcija s međurazinskim sučeljima čaša i konusa i ojačanim staklenim postoljem na kugličnim ležajevima
Dvoslojna osnovna razina plus podne šiljke od nehrđajućeg čelika za maksimalnu izolaciju
Optimiziran razmak polica za smanjenje magnetske interakcije između komponenata

Tehnologija i umijeće
Razvoj Fraima označio je prvi put da su puni inženjerski resursi vrhunskog proizvođača zvuka ugrađeni u dizajn opreme. Fraim u glazbu unosi više detalja, tempa i fokusa, radeći u skladu s filozofijom Naim Audio koja temelje glazbe , visinu tona, vrijeme i dinamiku čini prioritetima.

Fraim princip je da sukcesivna minimalna kontaktna sučelja postupno razdvajaju prijenos mehaničke energije. To uključuje mikrovibracije stvorene kada su proizvodi uronjeni u zvučno polje i one koje generiraju svi proizvodi tijekom rada, uključujući napajanja. Istodobno sučelja pružaju fiksnu referentnu ravninu na kojoj unutarnji izolacijski sustavi svakog elementa elektronike mogu optimalnoraditi. Uz to, opcije visine polica konfigurirane su kako bi se osiguralo da interakcija magnetskog polja između elektroničkih proizvoda bude svedena na minimum.

Izbor prikladnog materijala jednako je važan kao i raspored njegovih komponenata. Super tvrdi nehrđajući čelik, kaljeno staklo odabrano nakon intenzivnih testova slušanja, ekstruzija od eloksiranog aluminija i furnirani drveni kompoziti doprinose podršci opreme koja se savršeno izvodi i savršeno nadopunjuje Naim Audio estetiku.

Physical

Level Height

Standard level 175 mm

Medium level 250 mm

Tall level 324 mm

Base level 155 mm

(all inc. glass shelf)

Available Height (per level)

Standard level 105 mm

Medium level 180 mm

Tall level 254 mm

Shelf Dimensions

Glass Shelf 452 x 340 mm (W x D)

Overall Dimensions

643 x 442 mm (W x D)

Weight

Standard level 7 kg

Medium level 5.6 kg

Tall level 8.25 kg

Base level 8.6 kg

Shipping Weight

Standard level 9 kg

Base level 10.75 kg

Medium level 9.65 kg

Tall level 10.4kg

Finish

Shelves

Ash, Cherry, Black Ash

Uprights

Natural anodised, Black anodised


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.