+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Naim – FlatCap XS

9.440,00 kn

Naim Audio slim napajanje za XS seriju

Kategorije: , Oznaka:

Dizajniran da upotpuni XS asortiman, FlatCap XS je dvonamjenski, dvostruki izlazni izvor napajanja koji napaja ne samo jednu, već po potrebi i dvije Naim Audio komponente. Na primjer, vlasnik serije XS mogao bi dodati FlatCap XS da poboljša performanse i CD5 XS i NAC 152 XS, pa uživajte u svim poboljšanjima jasnoće, dinamike i timinga koja biste očekivali od bilo koje nadogradnje Naim Audio napajanja. To je logičan, visoko vrijedan i vrlo učinkovit put nadogradnje, baš kao što biste očekivali od Naim Audia.

Značajke
Dvokrako napajanje s četiri izlaza snage 24V
Četiri regulatora niske razine buke
Crno eloksirano kućište s četkanom prednjom pločom plus nožicama protiv vibracija

Tehnologija i umijeće
Transformator FlatCap XS ima dva odvojena sekundarna namota za izolaciju svake dvostruke opskrbe od druge. Uključuje četiri Naim Audio testirana i odabrana regulatora niske razine buke kako bi se postigle njegove izuzetne performanse.

 

Outputs

Power Outputs

4 x 24V

Upgrades

Other

Power-Line Lite mains cable (UK denominations only)

Power

Mains Supply

100V, 115V, 230V; 50 or 60Hz

Physical

Dimensions (HxWxD)

70 x 432 x 301 mm

Weight

5.5 kg

Shipping Dimensions

200 x 590 x 500 mm

Shipping Weight

7.6 kg

Supplied with

SNAIC

Finish

Front

Brushed and black anodised

Case

Black powder coated


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.