Naim CD5Si
Naim – CD5si

1.299,00  (9.787,00 kn)

1.299,00  (9.787,00 kn)

Naim – CD5si

1.299,00  (9.787,00 kn)

Naim Audio CD5 Si CD player je visokokvalitetni audio uređaj namijenjen pružanju izuzetne reprodukcije zvuka i impresivnog doživljaja slušanja glazbe. Izgrađen od strane Naima, renomiranog britanskog proizvođača audio opreme, CD5 Si kombinira naprednu tehnologiju i besprijekornu izradu.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznaka:

Opis

CD player CD5si, posebno kada se upari s kompatibilnim integriranim pojačalom NAIT 5si, postavlja uzbudljivi novi standard glazbene izvedbe na našem početnom nivou.

S velikom pažnjom koja se posvećuje audio streamingu i preuzimanju glazbe, lako je zaboraviti skromni CD. No, to nije slučaj u Naim Audio. Na kraju krajeva, CD je i dalje najpopularniji glazbeni format na svijetu, a za milijune glazbenih entuzijasta, kolekcije kompaktnih diskova i dalje čine srce i dušu njihovih vrijednih glazbenih knjižnica. Ovaj izvanredan uređaj, koji zamjenjuje prethodni model CD5i, donosi značajne poboljšanja u performansama, ali zadržava funkcionalnost i jednostavnost upotrebe klasičnog uređaja. CD5si je osmišljen da bude najbolji u svojoj klasi, uključujući stvarne tehnološke napretke kako bi pružio u potpunosti užitak u glazbi.

Značajke:

Čvrsto, ekstrudirano aluminijasto kućište pruža izvrsnu otpornost na vanjske vibracije.

Visokoučinkovit prednji panel i mehanizam za prijenos kao kod našeg vrhunskog modela CDX2, pružajući nisku rezonancu i nisku inerciju pri radu s diskom.

Diskretna digitalna i analogna napajanja za izuzetno izoliranje zvučno kritičnih elektroničkih komponenti.

Tehnologija i obrada:

Naziv CD5si se od svog prethodnika CD5i razlikuje samo jednim znakom, ali ispod površine dolazi do brojnih temeljnih poboljšanja i napretka – svaki usmjeren na izvlačenje više glazbe i užitka iz svakog CD-a. Prvo, čip digitalno-analognog pretvarača CD5si je nadograđen na Burr Brown PCM1793 – uređaj vrlo sličan onome koji se koristi u visokokvalitetnom streaming playeru NDX. CD5si također ima koristi od stabilnijeg “clock-a”, visokonaponskih napajanja, revidiranog dizajna analognog filtra i potpuno novog CD transporta i laserske optike. Sve ove promjene pokretane su našom neumornom potragom za inženjerskom pouzdanošću i kvalitetom zvuka, a korist svake promjene potvrđena je nakon mnogo sati slušanja.

Međutim, baš kao što promjena može donijeti poboljšanje, često nema ništa loše u tome da se držite svojih principa, pa CD5si zadržava sve najbolje značajke i karakteristike prethodnika i zaštitne znakove tvrtke Naim Audio. Jedinstvena Naim Audio izvučna ladica za CD, praćenje lasera i softver za ispravak digitalnih pogrešaka, diskretna analognia elektronika na izlazu i lijevano, nemagnetsko kućište koje pomaže osigurati da elektronika unutar uređaja izvuče što više glazbe iz svakog CD-a.

Tehničke informacije

Audio izlazi


De-emphasis: ±0.1dB u odnosu na glavni odziv


Fiksni izlazi (razina): 2.1V RMS na 1kHz


THD + N: <0.007%, 10Hz – 20kHz pri punoj razini


Impedancija opterećenja: 10kΩ (min.)


Impedancija izlaza: 10Ω (maks.)


Analogni izlazi: DIN, RCA


Frekvencijski odziv: 10Hz – 20kHz, -0.6dB pri 20Hz


Formati


CD format: Red Book


Kompatibilnost s diskom: CD, CD-R


Fizičke karakteristike


Težina: 5.9 kg


Dimenzije (VxŠxD): 70 x 432 x 301 mm


Napajanje


Potrošnja energije: 9VA (režim mirovanja), 12VA (režim reprodukcije), 16VA (vrhunac)


Napon: 100V, 115V, 230V; 50 ili 60Hz


Isporučeno s


Dostavljen s: Daljinskim upravljačem NARCOM-5, standardnim interkonekcijskim DIN kabelom, Power-Line Lite mrežnim kabelom (samo za britanske izvedbe)


Korisničke kontrole


Prednja ploča: Četiri gumba u matrici


Daljinski upravljač


Daljinsko upravljanje: Infracrveno (RC5)


 


Dodatne informacije

Brandovi

Naim