+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Naim – CD5si

12.490,00 kn

CD player

Kategorije: , Oznaka:

CD5si CD uređaj za reprodukciju, posebno kad je u suradnji s komplementarnim integriranim pojačalom NAIT 5si, postavlja uzbudljivi novi standard za glazbene izvedbe na Naimovom “entry levelu”.

S tolikim fokusom na audio streaming i downloading, čini se da je lako zaboraviti skromni CD. Ali ne u Naim Audiu. Uostalom, CD je i dalje daleko najpopularniji glazbeni format na svijetu, a za milijune ljubitelja glazbe kolekcije kompaktnih diskova i dalje čine srce i dušu dragocjenih glazbenih knjižnica. Ovaj izvanredan stroj, koji zamjenjuje prethodni CD5i, donosi korisne prednosti performansi za korisnike, ali zadržava funkcionalnost i neposrednu upotrebljivost klasičnog playera. CD5si je dizajniran da bude najbolji u svojoj klasi, uključujući istinski tehnološki napredak koji pruža potpuno uživačko glazbeno iskustvo.

Značajke
Čvrsto, ekstrudirano aluminijsko kućište pruža izvrsnu otpornost na vanjske vibracije Ladica i transportni mehanizam visokih performansi kao i kod Naim premium CDX2 modela, pružajući nisku rezonanciju i rad s niskim tromošću. Diskretna digitalna i analogna napajanja za vrhunsku izolaciju elektronike kritične za zvuk

Tehnologija i umijeće
Ime CD5si može se razlikovati od prethodnika CD5i samo jednim znakom, ali ispod kože postoje brojna temeljna poboljšanja i pomaci, svaki s ciljem izvlačenja više glazbe i užitka sa svakog CD-a. Za početak je CD5si čip za digitalni analogni pretvarač nadograđen na Burr Brown PCM1793, uređaj vrlo usko povezan s onim koji se koristi u NDX vrhunskom streaming uređaju. CD5si također koristi stabilniji DAC clock, višenaponske šine za napajanje, revidirani dizajn analognog filtra i potpuno novi CD transport i lasersku optiku. Sve su ove promjene bile pokrenute neumornim traženjem inženjerske pouzdanosti i kvalitete zvuka, a korist svake promjene potvrđena je nakon mnogo sati slušanja.

Međutim, baš kao što promjena može donijeti poboljšanje, često nema ništa loše u tome da se držite svog oružja, tako i CD5si zadržava sve najbolje značajke svog prethodnika i zaštitne znakove Naim Audio. Jedinstvena ladica za izvlačenje CD-a Naim Audio, softver za lasersko praćenje i digitalnu korekciju pogrešaka, diskretna elektronika analognog izlaza i lijevana, nemagnetska konstrukcija kućišta koja pomaže osigurati da elektronika iznutra može izvući što više glazbe sa svakog CD-a.

Audio Outputs

Analogue

DIN, RCA

Line Outputs Fixed (level)

2.1V RMS at 1kHz

Output Impedance

10Ω (max.)

Load Impedance

10kΩ (min.)

Frequency Response

10Hz – 20kHz, -0.6dB at 20Hz

THD + N

<0.007%, 10Hz – 20kHz at full level

De-emphasis

±0.1dB referred to main response

Connectivity

Remote Control

Infra Red (RC5)

Formats

CD Formats

Red Book

Disc Compatability

CD, CD-R

User Control

Front Panel

Four button matrix

Handheld

Remote handset

Power

Supply Voltage

100V, 115V, 230V; 50 or 60Hz

Power Consumption

9VA (stop mode), 12VA (play mode), 16VA (peak)

Physical

Dimensions (HxWxD)

70 x 432 x 301 mm

Weight

5.9 kg

Supplied with

NARCOM-4 Remote Control, Standard Interconnect, Power-Line Lite mains cable (UK denominations only)


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.