+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Linn – Akurate LP12

78.320,00 kn

Linn se, kao i najbolji orkestri, oslanja na snagu kolektiva. Akurate LP12 se sastoji od pažljivo odabranih komponenti iz cijelog Linn asortimana, a zbog toga što je modularan, možete ga poboljšati sa svakom novom nadogradnjom koju će Linn izbaciti.

Kategorije: , Oznaka:

Recenzije:

Resistor magazin

Long Live Vinyl

Elegantan dizajn. Izuzetne performanse. Gramofon koji će Vas natjerati da se opet iznova zaljubite u Vašu omiljenu glazbu na vinilu. Akurate LP12 dolazi sa mnoštvo poboljšanja, kao što su, odvojeno dedicirano strujno napajanje, strojno izrađeno postolje za ručku, Krystal zvučnica te Linn Akito ručka. Za najbolje performanse spojite ga na ” Uphorik” dedicirano gramofonsko pretpojačalo ili na phono ulaz na Akurate DSM ili Selekt DSM uređajima.

Akurate LP12 se sastoji od:

Sondek LP12 gramofona s Karousel ležajem

Kore aluminijska subšasija

Trampolin aluminijska bazna ploča

Lingo strujno napajanje

Akito gramofonska ručka od aluminija / nehrđajućeg čelika

Krystal MC zvučnica


Postolje


Stil: Standard ili “fluted”

Standardni finiši

Oak, Cherry, Black Ash, Rosenut, Walnut

Specijalni Finišit

Piano Black, High Gloss White ili u boji po želji


Specifikacije:


Brzina:

Dvije brzine: 33⅓ & 45 rpm

Tip motora: 12V Synchronous AC motor


Dimensions: Širina – 445 mm, Visina: 140 mm, Dubina: 356 mm


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.