+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

JBL – TUNE 210

159,00 kn

JBL InEar slušalice

Predstavljamo JBL TUNE 210 in ear slušalice za uši. Lagane su, udobne i kompaktne. Ispod metalno dorađenog kućišta, par 8,7mm membrana udara ozbiljne basove, reproducirajući snažni zvuk JBL Pure Bass koji ste doživjeli u koncertnim dvoranama, arenama i studijima za snimanje širom svijeta.

Uz to,daljinski upravljač s jednim gumbom omogućuje vam upravljanje reprodukcijom glazbe, kao i odgovaranje na pozive u letu pomoću ugrađenog mikrofona, čineći JBL TUNE210 Vašim svakodnevnim pratiteljem na poslu, kod kuće i na putu.

General Specifications

Headphone cable length (ft): 3.97

Headphones jack type: 3.5 mm

Weight (g): 80.0

Weight (oz): 2.82

Ear tip material: Silicon

Headphone cable length (cm): 121.0


Audio Specifications

Driver size (mm): 8.7

Number of drivers per ear: 1.0

Driver sensitivity at 1kHz/1mW (dB): 96.0

Impedance (ohms): 16.0

Dynamic frequency response range (Hz): 20 Hz – 20 kHz


Features

JBL Pure Bass Sound: Yes

1-Button Remote/ Mic: Yes

Flat Cable: Yes

Aluminum finishes: Yes

In-ear: Yes

Built-in Microphone: Yes

Hands Free Call: Yes

Carrying pouch: Yes

Siri/ Google Now: No

Bixby: No


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.