+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Harbeth – SuperHL5 Plus

32.790,00 kn

Engleska tradicija duga pet desetljeća u najnovijem u seriji Harbethovih čarobnih zvučnika koji unose nevjerojatnu kvalitetu i čistoću zvuka u vaš dom.

Recenzije

Stereophile
Part time Audiophile
The Ear
The Absolute Sound

Super HL5 je najnovija u najbolja u nizu inačica legendarnog Harbeth HL-Monitor Mk1 iz 1977. godine kojim je pokrenuta tvrtka Harbeth. U SHL5 su ugrađene godine tradicije i majstorskog umijeća, kao i iskustvo dobiveno konstantnom željom za poboljšanjem.

Harbethov SHL5 zvučnik proizvodi impozantnu zvučnu kulisu koja ima širinu, dubinu i težinu dovoljnu da se izgubite u kvaliteti zvuka.

Harbeth je engleska tvrtka koja zvučnike proizvodi od 1977. godine. Njihova se tehnologija koristi u BBC-u, što je samo jedan od dokaza njezine kvalitete. Tvrtka s velikim iskustvom koja je naučila kako i što znači poštovati standarde i ispunjavati očekivanja. Super HL5 je zvučnik za domaćinstva, ali najveći za tu namjenu. Dakle zvijer za dom.

Ako tražite beskompromisno visoku kvalitetu zvuka, savršene performanse, izgled vrijedan nagrada na suvremenim festivalima dizajna, Harbethov Super HL5 je jedna od najboljih opcija na tržištu. S obzirom na to što pruža, njegova cijena je i više nego opravdana.

Dolazi u više varijanti vanjskog okvira; ruža, trešnja, eukaliptus ili ebanovina.

Za više informacija, posjetite nas. U našem dućanu u Zagrebu možete doživjeti SHL5 i čuti kako stvarno zvuči. Mi smo tamo da vam odgovorimo na sva pitanja i što je moguće bolje objasnimo sve što ovaj zvučnik čini savršenim!

Transducer system

3-way vented: 200mm Harbeth RADIAL2™ bass/mid; 25mm ferro-cooled done tweeter, 20mm dome SuperTweeter

Frequency response

40Hz – 20kHz ±3dB free-space, grille on, smooth off-axis response

Impedance

6 ohms, easy to drive

Sensitivity

86dB/1W/1m

Amplifier suggestion

Works with a wide range of amplifiers, suggested from 25W/channel.

Power handling

150W programme

Connectors

Four 4mm gold-plated binding posts for wires or plugs (biwireable)

Dimensions

635 x 322 x 300mm (+12mm for grille and binding posts)

Finish

Cherry, tiger ebony, eucalyptus, rosewood.

Space needs

Overall response optimised for use away from walls.

Stands

Optimally to bring ears level with tweeters: typically 16-20 inches. (Tweeter: 475mm up from cabinet base)

Weight

15.8kg each, unpacked

Packing

Single speaker per protective carton


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.