+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Harbeth – P3ESR

15.490,00 kn

Harbeth P3 ESR monitor

Harbeth svjetski ekskluzivna tehnologija RADIAL2 iz većih Harbeth modela prenesena je u srce zvučnika P3ESR. Dizajnirao i izradio Harbeth UK, specijalni bas/srednjetonski zvučnik od 110 mm (5 ”) nudi prepoznatljivu jasnoću i prirodnost većih Harbethsa.

Očaravajuća transparentnost, pravi bas i fantastična holografska slika daju P3ESR veličanstveni, zadivljujući, topal zvuk. U prikladno maloj i lijepoj kutiji.

P3ESR zvučnik ne samo da se može koristiti u širokom spektru okruženja za slušanje, već je optimiziran da predstavlja lako električno opterećenje čak i pojačalima s niskom snagom.

Finiš
Kabineti su ručno rađeni i sadrže najfinije furnire. Napominjemo da se furniri razlikuju i po boji, i prema sjeni, i prema strukturi zrna, posebno furnir od eukaliptusa.

Zvučnik Harbeth P3ESR dostupan je u:

Rosewood, Trešnja, Crni jasen, Eukaliptus finišima

Transducer system

110mm Harbeth RADIAL2™ bass/midrange; 19mm ferro-cooled tweeter

Frequency response

75Hz – 20kHz ±-3dB free-space, grille on, smooth off-axis response

Impedance

6 ohms, easy to drive.

Sensitivity

83.5dB/1W/1m

Amplifier suggestion

Works with a wide range of amplifiers, suggested from 15W/channel.

Power handling

50W programme

Connectors

Two 4mm gold-plated binding posts for wires or plugs

Dimensions

306 x 190 x 184 mm (+12mm for grille and binding posts)

Finish

Cherry, black ash, maple, rosewood, eucalyptus

Space needs

Ideally > 0.30m from rear wall

Stands

Optimally to bring ears level with tweeters. (Tweeter: 230mm up from cabinet base)

Weight

6.1kg each (without packing)

Packing

One matched pair per protective carton


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.