+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Focal – Chora Surround

3.099,00 kn (411,31)

Chora Surround kompaktni je zvučnik koji dodaje bočne i stražnje kanale vašem sustavu kućnog kina za još bogatije iskustvo. Zvuk dolazi sa svih strana, naglašavajući realizam scena i pojačavajući vaše osjećaje. Proizveden u Focal tvornici u Francuskoj, Chora Surround koristi istu Slatefiber tehnologiju viđenu u Chora zvučničkim jedinicama, osiguravajući tako visokokvalitetnu zvučnu koherentnost s ostalim zvučnicima iz Chora asortimana. Osmišljen i dizajniran za završetak vašeg audio sustava, ovaj proizvod savršeno se kombinira s zvučnicima Chora 826-D s Dolby Atmos® i zvučnikom Chora Center.  Za povećanje dubine zvuka, Focalovi inženjeri su također razvili i SUB 600P subwoofer. Zahvaljujući zidnim nosačima, zvučnik se na zid pričvršćuje brzo i jednostavno. Zahvaljujući crnom MDF finišu, zaštitnim mrežicama na magnet te dotjeranom dizajnu, Chora Surround je zapanjujući dodatak koji se savršeno uklapa u vašu slušaonu.

Recenzije:

Home Cinema Choice

TNF TWEETER

Focal-ova ekskluziva, izrađen u Francuskoj od legure aluminija/magnezija, ovaj visokotonac nudi mnoge prednosti, osobito u zvučnoj prostornosti. S ovim visokotoncem ne nedostaje harmonije i preciznosti zvuka.

“SLATEFIBER” MEMBRANA

Slatefiber tehnologija, ekskluzivna za Focal, uključuje uporabu recikliranih, netkanih, ugljičnih vlakana koja se nanose između dva sloja termoplastičnog polimera. U potrazi za savršenstvom, inženjeri u Focalu odlučili su se za netkana karbonska vlakna, sva usmjerena u istom smjeru, kako bi dobili čim veću rigidnost i bolje prigušenje. Proizveden u radionicama Focal pomoću ultramodernog industrijskog alata, “slate” efekt membrane pruža bolje prigušenje i krutost, ali i lakoću – tri “osnove” dobre zvučničke jedinice.

NAJBOLJE KUĆNO KINO

Kako bi vam jamčili najbolji sustav kućnog kina, moguće su različite konfiguracije s linijom Chora i proizvodima Focal. Za dodatnu prilagodbu u sustav dodajte jedan od sljedećih subwoofera: Sub 1000F, Sub Air ili Sub 600P (dostupno od rujna 2020.).

 

Tip: 2-way sealed surround loudspeaker

Zvučničke jedinice 6.5″ (16.5 cm) Slatefiber Midbass

1″ (25mm) TNF Al/Mg inverted dome tweeter

Osjetljivost (2,83V/1m): 89dB

Frekvencijski raspon (±3 dB): 80Hz – 28kHz

Low frequency point (-6 dB) 67Hz

Nominalna impedancija: 8Ω

Minimalna impedancija: 4.5Ω

Preporučena snaga pojačala: 25/100W

Prijelazna frekvencija: 3 kHz

Dimenzije (Visina x Širina x Dubina): 44,5 x 32 x 10 [cm]

Težina: (s mrežicom): 5.45 kg

Dimenzije ambalaže (Visina x Širina x Dubina): 56 x 47 x 18 [cm]

Ukupna težina paketa: 7.1 kg


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    €1 = 7.53450 kn

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.