+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Focal – Chora Center

3.799,00 kn (504,21)

Centralni zvučnik

Proizveden u Francuskoj u Focal -ovoj tvornici, zvučnik Chora Center opremljen je aluminijskim/magnezijevim visokotoncem i dva zvučnika za srednje i niske tonove sa Slatefiber membranom. Zahvaljujući ovim ekskluzivnim Focal tehnologijama, Chora Center reproducira dijaloge, glasove i sve ostale “prednje” filmske zvučne efekte s iznimnom jasnoćom i razinom detalja! Šapat, pjevušenje melodije, usklik radosti ili ljutnje,  pjev ptica… ništa nećete propustiti i sve će pobuditi vaše emocije. Dostupan u 3 finiša, Chora Center se može postaviti na dedicirane stalke ili direktno na komodu ispod vašeg televizora. Baza isporučena s zvučnikom također jamči poboljšanu zvučnu sliku za još bolje uranjanje u zvuk. Ovaj zvučnik savršeno upotpunjuje sustav kućnog kina, sa bilo kojim zvučnicima iz Chora linije, no posebno u kombinaciji s Dolby Atmos® Chora 826-D zvučnicima.

Recenzije:

Home Cinema Choice

TNF TWEETER

Focal-ova ekskluziva, izrađen u Francuskoj od legure aluminija/magnezija, ovaj visokotonac nudi mnoge prednosti, osobito u zvučnoj prostornosti. S ovim visokotoncem ne nedostaje harmonije i preciznosti zvuka.

SLATEFIBER MEMBRANA

Slatefiber tehnologija, ekskluzivna za Focal, uključuje uporabu recikliranih, netkanih, ugljičnih vlakana koja se nanose između dva sloja termoplastičnog polimera. U potrazi za savršenstvom, inženjeri u Focalu odlučili su se za netkana karbonska vlakna, sva usmjerena u istom smjeru, kako bi dobili čim veću rigidnost i bolje prigušenje. Proizveden u radionicama Focal pomoću ultramodernog industrijskog alata, “slate” efekt membrane pruža bolje prigušenje i krutost, ali i lakoću – tri “osnove” dobre zvučničke jedinice.

BAZA

Chora Center dolazi s bazom kojom se zvučnik može nakositi u željenom smjeru, za postizanje savršene zvučne pozornice.

NAJBOLJE KUĆNO KINO

Kako bi vam jamčili najbolji sustav kućnog kina, moguće su različite konfiguracije s linijom Chora i proizvodima Focal. Za dodatnu prilagodbu u sustav dodajte jedan od sljedećih subwoofera: Sub 1000F, Sub Air ili Sub 600P (dostupno od rujna 2020.).

 

Tip: 2-way sealed center loudspeaker

Zvučničke jedinice: 2 x 6.5″ (16.5cm) Slatefiber Mid-bass

1″ (25mm) TNF Al/Mg inverted dome tweeter

Osjetljivost (2,83V/1m): 91dB

Frekvencijski raspon (±3 dB): 59Hz – 28kHz

Low frequency point (-6 dB) 51Hz

Nominalna impedancija: 8Ω

Minimalna impedancija: 3.8Ω

Preporučena snaga pojačala: 40/200W

Crossover frequency: 2,100Hz

Dimenzije (Visina x Širina x Dubina): 21 x 53 x 25 [cm]

Neto težina: 8.9kg (mrežica uključena)

Dimenzije ambalaže (Visina x Širina x Dubina): 32 x 62 x 39 [cm]

Neto težina (s ambalažom): 10.7 kg


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    €1 = 7.53450 kn

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.