+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Focal – Chora 826-D

13.998,00 kn (1.857,85)

4-sistemski samostojeći zvučnici

Focal Chora 826-D je zvučnik opremljen sa specifičnom zvučničkom jedinicom koja reproducira  Dolby Atmos® efekte: za ultrarealistične 3D zvučne zapise i potpuno uživljavanje u filmove koje gledate. Smještena na vrhu zvučnika, ova zvučnička jedinica punog raspona usmjerava zvuk prema stropu kako bi ga reflektirao natrag slušatelju. Akcijske scene u zraku, kiša ili silovita grmljavina oživljene su. U isto vrijeme, njegova usmjerena pregrada omogućuje vam lociranje zvučnih efekata kao da imate zvučnike u stropu! Zamislite prizor u kući: čujete razgovore, ali i buku pribora za jelo, korake … sve je to prostorno raspoređeno u tri dimenzije kao da ste zapravo tamo! Kombinirajući francusku proizvodnju i dizajn, ovaj proizvod također uključuje ekskluzivne Focal tehnologije, osobito Slatefiber membranu kod jedinica za srednje i niske frekvencije te aluminijski/magnezijev TNF visokotonac za veću jasnoću visokih tonova.

Kategorije: , Oznaka:

Recenzije:

AVTech Media

Home Cinema Choice

DOLBY ATMOS® EFFECT

Dolby Atmos® je tehnologija specifično razvijena za audio proizvode. Zvučnici opremljeni Dolby Atmos®-om su “omogućeni zvučnici”: osim zvučničkih jedinica na prednjoj ploči (vodoravni kanali), oni imaju ugrađenu zvučničku jedinicu na vrhu (okomiti kanal) koji disperzira zvuk po cijeloj prostoriji za slušanje. Ova tehnologija također izolira svaki zvuk iz izvornog zvučnog zapisa i mix-a poput neovisnog audio objekta, za najdetaljniju reprodukciju zvuka. Ovom tehnologijom doživljaj kina prenosen je u vašu sobu.

TNF TWEETER

Focal-ova ekskluziva, izrađen u Francuskoj od legure aluminija/magnezija, ovaj visokotonac nudi mnoge prednosti, osobito u zvučnoj prostornosti. S ovim visokotoncem ne nedostaje harmonije i preciznosti zvuka.

“SLATEFIBER” MEMBRANA

Slatefiber tehnologija, ekskluzivna za Focal, uključuje uporabu recikliranih, netkanih, ugljičnih vlakana koja se nanose između dva sloja termoplastičnog polimera. U potrazi za savršenstvom, inženjeri u Focalu odlučili su se za netkana karbonska vlakna, sva usmjerena u istom smjeru, kako bi dobili čim veću rigidnost i bolje prigušenje. Proizveden u radionicama Focal pomoću ultramodernog industrijskog alata, “slate” efekt membrane pruža bolje prigušenje i krutost, ali i lakoću – tri “osnove” dobre zvučničke jedinice.

NAJBOLJE KUĆNO KINO

Kako bi vam jamčili najbolji sustav kućnog kina, moguće su različite konfiguracije s linijom Chora i proizvodima Focal. Za dodatnu prilagodbu u sustav dodajte jedan od sljedećih subwoofera: Sub 1000F, Sub Air ili Sub 600P (dostupno od rujna 2020.).

Tip: 3-way bass-reflex floorstanding loudspeaker / 1-way sealed

Zvučničke jedinica: 2 x 6.5″ (16.5cm) Slatefiber Woofer, 6.5″ (16.5cm) Slatefiber Midrange, 1″ (25mm) TNF Al/Mg inverted dome tweeter, 13cm full-range speaker driver (za Dolby Atmos)

Osjetljivost (2,83V/1m) : 91dB

Frekvencijski raspon (±3 dB) 48 Hz-28 kHz; 100Hz-20kHz

Low frequency point (-6 dB) 39Hz 90Hz

Nominalna impedancija: 8Ω / 6Ω

Minimalna impedancija: 2.9Ω

Preporučena snaga pojačala: 40 – 250 [W]

Prijelazna frekvencija: 270Hz – 2,700Hz

Dimenzije (Visina x Širina x Dubina): 105,3 cm x 30,3 x 38,8 cm

Težina: 22.2 kg (1 zvučnik s mrežicom)

Dimenzije ambalaže (Visina x Širina x Dubina): 113 x 34 x 48 cm

Ukupna težina paketa: 27kg (1kutija)


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    €1 = 7.53450 kn

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.