+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Cyrus – X Power

13.250,00 kn (1.758,58)

X Power se može koristiti u različitim kombinacijama. Najčešće je to s Pre₂ DAC ili Stream XP₂. Također je i kompatibilan s integriranim pojačalima u bi-amp stero konfiguracijama. “Fixed gain” struktura omogućuje mu kompatibilnost s bilo kojim Cyrus pojačalom.

Kategorije: , Oznaka:

X POWER

Ispod vanjštine X Power-a krije se  prikriveno snažno, strastveno srce čiste duše. Sposoban reproducirati ogroman dinamički raspon, X Power pruža visoku preciznost i moć koja prkosi dimenzijama.

Korišten s jednim od vlastitih pretpojačala, X Power čini sjajan prvi korak na zasebnom putu predpojačala/pojačala snage.

Kako X-Power može raditi u mono ili stereo načinu, kada želite malo više od svog sustava, možete kupiti drugi X-power i prebaciti oba u mono način rada, gdje svaki isporučuje do 181 W snage.

OUTPUTS

BFA speaker – Yes

Chain output – Yes

PSX-R upgrade port – Yes

MC-BUS – Yes

INPUTS

Analogue RCA Phono – 1 pair

POWER OUTPUT

Watts into 6 Ohms 1 x 181 in monobloc operation

2 x 100 in stereo operation

DIMENSIONS (MM)

Height 73

Width 215

Depth 360

Weight (kg) 8.2


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    €1 = 7.53450 kn

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.