+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Cyrus – Stream Xa

9.999,00 kn

Stream Xa okuplja Vašu digitalnu glazbenu biblioteku i streaming usluge poput TIDAL-a i internetskog radia, zajedno s našim mehanizmom, pružajući neograničene sate užitka slušanja. Najsuvremenije izvedbe pružaju se kroz naše jedinstveno razumijevanje pretvaranja podataka u uzvišene analogne
signale i kako postupati sa svakim formatom za optimalne rezultate. Vi samo sjednete i sve to kontrolirate pomoću naše aplikacije ‘Cadence’.

Wi-Fi ili Ethernet, integracija u Vašu kućnu mrežu jednostavna je i pouzdana. Dodatni izvoriNema problema, postoji 5 digitalnih ulaza i fiksni analogni izlazi. Napokon, PSX R2 priključak omogućuje trenutnu nadogradnju zvučnih performansi Stream Xa.

STREAM XA – Filozofija dizajna

Usluge streaminga kao što je Tidal pružaju prikladan način pristupa ogromnim katalozima snimaka vrhunske kvalitete. Daleko od toga da služe samo u pokretu putem mobitela, ove usluge streaminga su više nego dovoljno dobre da ih se može smatrati audiofilskim izvorima. Oni sada prednjače u pružanju sljedeće generacije audio doživljaja.

Stream Xa služi dvjema funkcijama, prevođenju mnoštva formata datoteka u najčišći mogući oblik digitalnog zvuka, Linearni PCM. Kao dio ovog prijelaza, on popravlja te podatke, uklanjanja “jitter” i vremenska izobličenja. Druga je funkcija pretvorba tih digitalnih podataka u analogni oblik, tako da se mogu izravno prenijeti na tradicionalno pojačalo. Uz mogućnosti digitalnog i analognog izlaza, kao i ugrađene mogućnosti Wi-Fi i Ethernet povezivanja te USB ulaz, Stream Xa je Cyrus najsvestranije rješenje za streaming.Krug Stream Xa dizajniran je u 2 odvojena dijela, što omogućava nadogradnju proizvoda dodavanjem odvojenog napajanja (PSX R2). Ovaj dodatak potpuno izolira DAC dio proizvoda, poboljšavajući vremensko usklađivanje i uklanjajući bilo kakvu intermodulaciju koja može utjecati na osjetljive analogne signale. Iako nije potreban za izvanredne performanse, ovaj dodatak dragocjena je nadogradnja za ozbiljne audiofile.

OUTPUTS

SPDIF coaxial – 1

Stereo RCA analogue – 2 pairs fixed

PSX-R upgrade port – Yes

MC-BUS – Yes

INPUTS

Optical SPDIF – 2

Coaxial SPDIF – 3

USB A – 1

Ethernet – 1

FILE/SIGNAL COMPATIBILITY

WAV – Yes

FLAC – Yes

ALAC – Yes

AAC – Yes

MP3 – Yes

WMA – Yes

AIFF – Yes

Maximum signal resolution – 24-bit/192kHz

DIMENSIONS (MM)

Height 73

Width 215

Depth 360

Weight (kg) 4.7


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.