+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Cyrus – Stream X Signature

11.390,00 kn

Stream X Signature donosi usavršavanje streamanog zvuka. Sposoban za reprodukciju datoteka visoke razlučivosti iz vlastite arhive ili kvalitete bez gubitaka iz usluga poput TIDAL-a, gotovo nepregledne biblioteke glazbe.

Usmjeren na „digitalno“ savršenstvo, Stream X Signature vodeći je Cyrus streamer koji pruža vrhunsku kvalitetu zvuka s TIDAL-a, internetskog radija ili Vaših lokalno pohranjenih audio datoteka. Upravljano pomoću Cyrus aplikacije „Cadenca“, možete pretraživati ??pjesme iz cijele biblioteke i reproducirati ih pritiskom na gumb. Namjensko linearno napajanje pomaže u stvaranju bogatog, profinjenog iskustva koje će Vam pomoći da ponovno otkrijete svoju ljubav prema čistoj glazbi.

STREAM X SIGNATURE – Filozofija dizajna

Usluge streaminga kao što su Tidal i Qobuz pružaju prikladan način pristupa ogromnim katalozima snimaka vrhunske kvalitete. Daleko od toga da služe samo u pokretu putem mobitela, ove usluge prijenosa više su nego dovoljno dobre da ih se može smatrati audiofilnim izvorima. Oni sada prednjače u pružanju sljedeće generacije audio doživljaja.

Pristup u dizajniranju Stream X Signature je pružiti proizvod koji je jednostavno, ali sjajno posvećen zadatku dohvaćanja audio podataka iz internetskih usluga za streaming glazbe, internetskih radio kanala, USB pogona ili vlastite digitalne knjižnice glazbenih datoteka. Stream X Signature “čisti” podatke do savršenstva, a zatim proizvodi ponovno taktirani digitalni signal (PCM) za izlaz u jedan od Cyrus (ili slične hi-fi marke) proizvoda digitalnih pojačala (6DAC, 82DAC, Pre2DAC ili DACXP ).

Vrhunski digitalni audio proizvodi poput Stream X Signature ne mogu se opisati u smislu specifikacija ili statistike. Umjesto toga, zahtijevaju da ih se ‘iskusi’. Tek tada slušatelj može u potpunosti shvatiti razliku koju kombinacija komponenata, softvera, ponovnog taktiranja i ponovnog sampliranja može stvoriti na izlaznom signalu.

OUTPUTS

SPDIF coaxial – 1

MC-BUS – Yes

INPUTS

Optical SPDIF – 2

Coaxial SPDIF – 3

USB A – 1

Ethernet – 1

FILE/SIGNAL COMPATIBILITY

WAV – Yes

FLAC – Yes

ALAC – Yes

AAC – Yes

MP3 – Yes

WMA – Yes

AIFF – Yes

Maximum signal resolution 24-bit/192kHz

DIMENSIONS (MM)

Height 73

Width 215

Depth 360

Weight (kg) 4.7


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.