+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Cyrus – Stereo 200

20.900,00 kn (2.773,91)

Pravo čudo Hi-Fi inženjeringa, Stereo 200 je izuzezan u svojim detaljima, rezoluciji te sposobnosti nositi se i s najzahtjevnijim zvučnicima.

Kategorije: , Oznaka:

Oni koji poznaju audiofilske komponente prepoznaju kvalitetu kad je čuju. Cyrus Stereo 200 doista je rijetka zvijer, mnogi ga slave kao jedno od najboljih pojačala svoje generacije, Stereo 200 je izvanredan u svom staloženju, apsolutnom kontrolom i zapanjujućem dinamičkom rasponu. Na temelju vlastitog razvijenog pojačanja treće generacije hibridne klase D, ima veliku snagu ali i sjajnu muzikalnost.

Morate čuti ovo pojačalo da biste vjerovali.

STEREO 200 filozofija dizajna

Isporučujući Herkulovskih 2×203 W u 6 Ohm-a iz Cyrus-ovog lijevanog aluminijskog kućišta, ovo visokokvalitetno pojačalo snage pruža ogromnu kontinuiranu snagu i vrhunsku dinamiku.

Pin-point pozicioniranje instrumenta, lijepo balansiranje i kristalna jasnoća potpis su ovog značajnog pojačala.

Pojačalo snage Cyrus Stereo 200 prvo je hibridno pojačalo snage koje je pokrenuto s ove nove platforme. Pod “hibridnim” podrazumijevamo da uključuje tradicionalni Cyrusov izvor napajanja s toroidalnim transformatorima s niskom razinom buke, spojeni sa novim izlaznim uređajem klase D velike snage. Ova kombinacija pruža ogromnu kontinuiranu snagu i vrhunsku dinamiku.

OUTPUTS

Banana/spade speaker terminals – Yes

Chain output – Yes

MC-BUS – Yes

Analogue – RCA

INPUTS

Phono – 1 pair


XLR Balanced – 1 pair

Trigger – 12V

POWER OUTPUT

Watts into 6 Ohms – 203

DIMENSIONS (MM)

Height – 73

Width – 215

Depth – 360

Weight (kg) – 6.9


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    €1 = 7.53450 kn

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.