+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Cyrus – Stereo 200

16.320,00 kn

Pravo čudo Hi-Fi inženjeringa, Stereo 200 je izuzezan u svojim detaljima, rezoluciji te sposobnosti nositi se i s najzahtjevnijim zvučnicima.

Kategorije: , Oznaka:

Opis

Oni koji poznaju audiofilske komponente prepoznaju kvalitetu kad je čuju. Cyrus Stereo 200 doista je rijetka zvijer, mnogi ga slave kao jedno od najboljih pojačala svoje generacije, Stereo 200 je izvanredan u svom staloženju, apsolutnom kontrolom i zapanjujućem dinamičkom rasponu. Na temelju vlastitog razvijenog pojačanja treće generacije hibridne klase D, ima veliku snagu ali i sjajnu muzikalnost.

Morate čuti ovo pojačalo da biste vjerovali.

STEREO 200 filozofija dizajna

Isporučujući Herkulovskih 2×203 W u 6 Ohm-a iz Cyrus-ovog lijevanog aluminijskog kućišta, ovo visokokvalitetno pojačalo snage pruža ogromnu kontinuiranu snagu i vrhunsku dinamiku.

Pin-point pozicioniranje instrumenta, lijepo balansiranje i kristalna jasnoća potpis su ovog značajnog pojačala.

Pojačalo snage Cyrus Stereo 200 prvo je hibridno pojačalo snage koje je pokrenuto s ove nove platforme. Pod “hibridnim” podrazumijevamo da uključuje tradicionalni Cyrusov izvor napajanja s toroidalnim transformatorima s niskom razinom buke, spojeni sa novim izlaznim uređajem klase D velike snage. Ova kombinacija pruža ogromnu kontinuiranu snagu i vrhunsku dinamiku.

Dodatne informacije

Brandovi

Cyrus