+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Cyrus – soundKey

890,00 kn

SoundKey Dac – pojačalo za slušalice je nagrađivana revolucija u mobilnoj glazbi. Usluge streaminga Hi-Fi-a poput TIDAL-a znače da je pretplatnicima dostupna fantastična kvaliteta, ali telefonima nedostaje potreban hardver da bi dobili najbolje od tih podataka. SoundKey otključava te podatke koristeći dugogodišnju Cyrus stručnost u dizajnu DAC-a i dizajna pojačala visoke rezolucije. Zvuk Cyrus kvalitete sada je dostupan svima.

 

SoundKey filozofija dizajna

Mislite li da je zvuk u redu kad u telefon priključite skupe slušalice? Pričekajte dok čujete ovo!

Da bih Vam objasnio malo detaljnije, glazba se na Vašem telefonu pohranjuje u razne vrste digitalnih datoteka. DAC (DA konverter) na većini telefona, prijenosnih računala i tableta osmišljen je tako da ne prelazi cijenovni rang to znači da nikada neće isporučiti onu vrstu zvuka kakvu zapravo mogu pružiti Vaše glazbene datoteke ili usluge streaminga.

SoundKey otključava Vaš zvuk pristupanjem neobrađenim digitalnim datotekama na Vašem uređaju i obrađuje ih pomoću posebnog Cyrus Hi-Fi DAC-a i pojačala. Analogni glazbeni izlaz iz SoundKeya pruža mnogo više detalja, veći utjecaj, veću preciznost i dobru sliku.

UNBELIEVABLE SOUND QUALITY

• Improved clarity, more realistic sound


• Works with Windows Vista+, Android 5+ and iOS9+ (all require OTG connection)


• 3.5mm Jack for headphones connection


• Robust aluminium casing


• Extremely low current, conserving your phone’s battery life

• Compatible with a wide range of audio format, including MP3, AAC, and FLAC


• Can handle High Resolution audio files up to 24bit/96kHz.


• Size 5.4cm x 2.3cm x 0.8cm


• Weight 18g


*Requires Apple Camera Kit for connection to iOS devices


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.