+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Cyrus – PSX-R₂

9.450,00 kn

PSX R2 je dizajniran da bi dodatno poboljšao performanse vašeg Cyrus sustava. Kvaliteta strujnog napajanja je esencijalan faktor kod većine komponenti. Korištenjem PSX R2 napajanja smanjuje se opterećenje napajanja ugrađenih u komponente kaoo odvajanje strujnog napajanja za različita područja sklopa.

Kategorije: , Oznaka:

PSX-R2 je vanjsko napajanje dizajnirano za rad s određenim uređajima iz Cyrus ponude, naime onim proizvodima kod kojih su sklopovi dizajnirani na takav način da imaju koristi od ovog dodatka i pružaju fantastičan put nadogradnje.

PSX-R2 pruža izuzetno glatko i stabilno napajanje istosmjernom strujom omogućujući bilo kojoj komponenti da ostvari svoj puni potencijal. Što se tiče izvedbe, opazit ćete nove razine finih detalja s PSX-R2, omogućujući Vam da cijenite suptilne emocionalne nijanse koje uistinu izlažu osjećaje i strast izvođača.

 

35,5 VDC Za stereo napajanje i integrirana pojačala

18-30 VDC Za monoblokovska napajanja i ostala pojačala

21 VDC Za primjene male snage

DIMENZIJE (MM)

Visina – 73

Širina – 215

Dubina – 360

Težina 7kg


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.