+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Cyrus – PRE₂ DAC QXR

16.570,00 kn

Pre/2 DAC nudi potpunu kontrolu Vaših analognih i digitalnih izvora. Sa savršenom ravnotežom pruža izvrsne performanse, iako se lako može nadograditi dodavanjem PSX R2 i QX modula.

Prelazak na zasebno predpojačalo i pojačalo snage nudi još jednu razinu usavršavanja entuzijastima koji žele nadograditi s integriranog pojačala ili onima koji žele izgraditi referentni sustav. Postavka u dvije kutije omogućuje pokretanje pretpojačala i pojačala snage odvojenim izvorima napajanja što rezultira čisćim signalom jer su induktivni učinci velikih struja u pojačalu snage izolirani od osjetljivih komponenata pretpojačala.

Učinak je zapanjujući. Iskustvo je čišće, moćnije i zanimljivo. Ponovno ćete otkriti svoju kolekciju s potpuno novom perspektivom izvedbe. Pre2 DAC Cyrus je prvi korak na ljestvici predpojačala.

DAC PRE2 – Filozofija dizajna

Pre2 DAC odvaja pretpojačalo u svoje kućište i osigurava posebno napajanje što znači da predpojačalo može razlučiti više detalja. U kompletu s ugrađenim DAC-om, pojačalo je kompatibilno s vrlo širokim rasponom izvora kao što su CD uređaji, streameri ili vaš TV digitalni audio izlaz.

Pre2 DAC nudi zvučni napredak u izvedbi Cyrus integriranih pojačala. To se postiže jer sklop predpojačala ima svoje napajanje. Unutarnje napajanje osigurava izolaciju od zahtjeva ostalih elemenata sustava, čineći dostupnom dodatnu razinu dinamike i razlučivosti. Iz istih razloga i digitalni odjeljak zvuči bolje, pogotovo kad se koristi s opcijskom Qx karticom, kvaliteta zvuka još raste.

Ako je povezan PSX R2, vlasnici će čuti velik skok u performansama jer PSX R2 napaja predpojačalo visoko reguliranim i super glatkim istosmjernim napajanjem. Zvučno podizanje PSX-a R2 znači da se komponente cijevne tolerancije u pojačalu mogu u potpunosti cijeniti jer sada imaju korist od uglađenije opskrbe.

Pre2 DAC uključuje pažljivo dizajnirani vrhunski digitalni odjeljak ugrađen u predpojačalo s Burr Brown 24-bitnim/192k DAC-om i pažljivo dizajniranim napajanjem. S 5 digitalnih ulaza koji omogućuju povezivanje pojačala i jasno poboljšavaju zvuk povezanih digitalnih izvora, uključujući; računalo, DVD uređaj, TV i mnoge druge digitalne izvore. Dostupna je naša premium Qx DAC nadogradnja koja performanse ponovno podiže na višu razinu.

Pre2 DAC dizajniran je za udruživanje s jednim od Cyrus odgovarajućih pojačala snage kao što su X Power, Stereo 200 ili Mono X 300 Signature. Izgradite svoj sustav s CD i ili CD t i Stream X Signature ili Stream Xa za izuzetno glazbeno iskustvo. Dodajte namjenski izvor napajanja kao što je PSX R2 da biste dodatno poboljšali razlučivost pretpojačala.

OUTPUTS

Stereo RCA analogue – 1 pair fixed, 2 pairs variable

Headphones – Yes

PSX-R upgrade port – Yes

MC-BUS – Yes

INPUTS

Optical SPDIF – 2

Coaxial SPDIF – 2

USB B – 1

Analogue RCA Phono – 6 pairs

FILE/SIGNAL COMPATIBILITY

24/192 resolution through optical/coaxial inputs,


16/48 through USB

DIMENSIONS (MM)

Height – 73

Width – 215

Depth – 360

Weight (kg) – 5


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.