+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Cyrus – Phono Signature

17.050,00 kn

Phono pretpojačalo je jedan od najosjetljivijih proizvoda u HiFi-u. Signal proizveden gramofonskom iglom je jako slab, te ga zbog toga treba  pojačati nekoliko tisuća puta. Stoga, put signala treba biti potpuno čist od induktivnih polja, a svaka individualna komponenta treba biti najviše moguće kvalitete.

Nagrađivano phono predpojačalo Cyrus Phono Signature hvaljeno je kao jedno od najboljih po bilo kojoj cijeni. Čistoća sićušnog signala proizvedenog od gramofonske igle čuva se tijekom puta pojačavanja, kroz duboko razumijevanje dizajna sklopa i našu neumornu potragu za savršenstvom.

Glazba proizvedena iz dobro kalibriranog gramofona, dobre zvučnice i Cyrus Phono Signature predpojačala zasigurno je jedno od najfinijih zvučnih iskustava.

Dizajn Phono Signature

Phono Signature dizajniran je da omogući trajno povezivanje do četiri gramofona jer mnogi ljubitelji vinila uživaju u više gramofona, ručica ili zvučnica. Također je moguće kalibrirati svaki ulaz zasebno iz udobnosti vaše fotelje.

Svaki od četiri ulaza može se točno prilagoditi točnim specifikacijama zvučnice i zvučnim preferencijama korisnika. Osigurano je podešavanje za MC zvučnice: dobitak (gain), otpor i kapacitet. Uz to, osigurava se osnovni filtar koji se može preklopiti kako bi se maksimalizirale performanse pojačala.

NPUTS

Analogue RCA Phono – 4 pairs

OUTPUTS

Analogue RCA – 1 pair

XLR Balanced – 1 pair

PSX-R Upgrade Port – Yes

MC-BUS – Yes

DIMENSIONS (MM)

Height 73

Width 215

Depth 360

Weight (kg) 4.1


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.