+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Cyrus – One Linear

3.350,00 kn

Cyrus ONE Linear je par odličnih zvučnika, koji, iako su dizajnirani da se perfektno slažu s Cyrus One pojačalom, pružaju vrhunski audio doživljaj s većinom audio sustava.

Opis

Cyrus ONE Linear su zvučnici stvoreni kako bi bili savršeno kompatibilni s Cyrus One pojačalom. Kako su rekli u Cyrusu: „Dizajniranje zvučnika namijenjenog specifičnom pojačalu olakšava posao inženjeru koji ga projektira i omogućuje mu da u potpunosti razumije čitav sustav, a ne samo zvučnik kao zasebnu komponentu.”

To je rezultiralo simbiozom Cyrus Onea i Linear zvučnika koja savršeno funkcionira.
Nuspojava takvog načina izrade i dizajna, jest nevjerojatna kompatibilnost Lineara sa svim drugim sustavima!

Usprkos tome, Linear je sposoban živjeti u simbiozi s bilo kojim pojačalom na tržištu.

Cilj pri dizajniranju Lineara bila je potpuna neutralnost, što omogućuje otkrivanje prave osobnosti glazbe, bez nepotrebnih dodataka.

Kada se gleda omjer cijene i kvalitete, One Linear je pri vrhu svačije liste, bez obzira čije mišljenje tražili. Pruža jako puno, s obzirom na relativno nisku cijenu. Recenzenti audio opreme i audiofili su (rijetko) gotovo jednoglasni u ocjeni Lineara.

Nije lako njegovu snagu i čistoću i ljepotu zvuka prenijeti riječima. Posjetite nas u našem dućanu u Zagrebu i poslušajte ga sami!

 

Dodatne informacije

Brandovi

Cyrus

Možda će vam se također svidjeti…