+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Cyrus – One HD

9.965,00 kn

ONE HD nije samo evolucija nagrađivanog integriranog pojačala ONE, to je sada univerzalno integrirano pojačalo ‘High-Resolution’ koje se može izravno povezati s vašim računalom, televizorom, igraćom konzolom, zapravo gotovo bilo kojim izvorom uz jednostavno zadivljujuću kvalitetu zvuka.

Kategorije: , Oznaka:

Značajke proizvoda

Bluetooth aptXHD

Bluetooth kompatibilan s aptX HD omogućuje Vam streaming bolje glazbe od CD-a s vašeg telefona/tableta ili računala putem bežične Bluetooth veze, pružajući maksimalnu fleksibilnost bez potrebe za kućnom mrežom ili bilo kakvim kompliciranim postavljanjem. To omogućuje svima u obitelji da brzo i jednostavno
uživaju u svojoj glazbi sa svojih prijenosnih uređaja.

Pojačalo velike snage:
2 x 100W daju vrhunsku izlaznu snagu koja će pokretati većinu zvučnika bez obzira na njihovu veličinu. Sva ta snaga omogućuje Cyrus ONE HD da predstavi Vašu glazbu s ogromnim dinamičkim rasponom, dajući 3D detalje i energiju bez potrebe za kupnjom velikih, glomaznih, neučinkovitih kutija za pojačala.

MM Phono stupanj:
Cyrus ONE HD ima ugrađen phono stupanj koji je kompatibilan sa svim MM zvučnicama i ne zahtijeva nikakva dodatna podešavanja, što Vam omogućava da svirate svoj omiljeni vinil sa većine gramofona.

Digitalni i analogni ulazi:
Asinkroni USB, optički i SPDIF ulazi omogućuju Vam da svoje računalo, TV, igraću konzolu, CD uređaj, zapravo gotovo bilo koji izvor, povežete izravno s Cyrus ONE HD. Četiri analogna ulaza uključuju RCA terminale za gramofon i AV ulaz koji se može postaviti na fiksno pojačanje kako bi se integrirao s zasebnim AV pojačalom.

Pojačalo za slušalice klase AB:
Jedinstveno, kada su povezane slušalice, veliki toroidalni transformator prebacuje se na napajanje samo dijela slušalica. Ove ogromne rezerve snage rezultiraju snažnim visokonaponskim pojačalom AB klase za slušalice koje će s lakoćom gurati gotovo sve slušalice. Rezultirajuća glazbena izvedba jednaka je većini samostalnih pojačala za slušalice

Podešavanje impedancije zvučnika:
SID – Otkrivanje impedance zvučnika automatski podudara izlazni odziv pojačala s električnim opterećenjem zvučnika. To znači da je usklađivanje Cyrus ONE HD s bilo kojom markom zvučnika odjednom postalo mnogo lakše.

 

INPUTS

Asynchronous USB 2.0 input – up to 32/192 signals, and DSD 64 and DSD 128

Optical Toslink digital input – up to 24/192 signals

Coaxial SPDIF digital input – up to 24/192 signals

RCA input to built-in MM phono stage

aptX® HD compatible Bluetooth audio

3 x line level inputs – including AV integration option

SPECIFICATION

Pre outputs – connect to additional power amplifiers

High power, high voltage class AB headphone amplifier

Bi-wire compatible speaker binding posts

User upgradeable firmware

Bluetooth control app

Cyrus 4th generation Hybrid Class D amplifier


Outputs 2 x 100W (into 6 Ω at 0.1% THD+N)

SID – Speaker Impedance Detection

Linear power supply

WEIGHTS AND DIMS

Dimensions (H X W X D) – 85 x 220 x 390mm

Weight – 5.6kg


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.