+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Cyrus – Mono X 300 Signature

30.350,00 kn (4.028,14)

Trebat će vam dvoje ovih snagatora. Kao što i samo ime govori, Mono X 300 pojačava samo jedan signal. Razdvajanjem pojačanja lijevog i desnog kanala u dva odvojena okvira, svaki ima svoje rezerve snage, a moguća buka i smetnje koje jedan kanal može imati na drugom uvelike se smanjuju.

Kategorije: , Oznaka:

Cyrus ima prestižnu povijest dizajna pojačala visoke vjernosti. Više od 30 godina izradili smo neke od najboljih audio komponenata na svijetu. Najfiniji od svih je Mono X 300. Dizajniran od nule pomoću vlastito razvijene Zero Feedback tehnologije, Mono X nosi izvanrednu snagu i izvanrednu kontrolu.Mono X, sposoban za upravljanje najzahtjevnijim zvučnicima na svijetu, je kruna pojačala snage.

MONO X 300 Signature filozofija dizajna

Cyrus-ovo najbolje pojačalo snage, Mono X 300 Signature može pružiti ogromnih 319 W snage Vašim zvučnicima (na 6 ohma). Zero Feedback tehnologija znači da je zvuk koji dolazi iz pojačala potpuno jednak onom koji ulazi, samo veći. Procesi pojačanja unutar ove ručno izrađene Cyrus šasije stručno su dizajnirani s složenim sklopovima osiguravajući da je izlaz snažan i precizan.

Mono X 300 Signature sadrži transformator ultra tihog zvuka od 305VA i kroz stručno osmišljene sklopove osigurano je da se u signal ne dodaje ništa dok prolazi kroz pojačalo. Kako glasnoća opada, postaje sve važnije da je jedini zvuk koji se emitira iz hi-fi sustava sama glazba. Zero Feedback tehnologija znači da na testovima Cyrus najbolja pojačala snage stvaraju zanemariva izobličenja pri maloj glasnoći.

OUTPUTS

BFA speaker – Yes

Chain output – Yes

MC-BUS – Yes

INPUTS

Analogue RCA Phono – 1

XLR Balanced – 1

Trigger RS-232 -1

POWER OUTPUT

Watts into 6 Ohms – 319

DIMENSIONS (MM)

Height – 73

Width – 215

Depth – 360

Weight (kg) – 6.4


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    €1 = 7.53450 kn

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.