+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Cyrus – DAC XP Signature

25.790,00 kn

Sklopovi u DAC XP Signature dizajnirani su tako da omogućuju njihovu optimizaciju uz dodatak PSX R2 napajanja. Kada se koristi kao takav, ugrađeni izvor napajanja rješava većinu zadataka obrade, ali stupnjevi filtra gladnih napajanja su neovisni. Ovo oslobađa puni potencijal sustava.

Cyrus vodeće pretpojačalo, DAC XP Signature, cijenjeno je među audiofilima. Kao dio hi-fi sustava “odvaja”, ovo pretpojačalo nudi potpunu kontrolu nad svakim izvorom, zajedno s razinom razlučivosti i detaljima koji se rijetko vide u bilo kojoj audio komponenti, bez obzira na cijenu. Ako je hi-fiVaša strast i nećete ugroziti kvalitetu, trebali biste na listu za audiciju staviti DAC XP Signature.

DAC XP Signature filozofija i dizajn

U središtu je DAC XP Signature nadograđeni digitalno-analogni pretvarač koji pretvara bilo koju glazbu u najveću moguću 32-bitnu razlučivost. Punina, dubina i kvaliteta zvuka koji se proizvodi zaista je impresivna. Postupak pojačavanja DAC XP Signature također je pažljivo podešen kako bi proizveo zaštitni znak Cyrus zvuk, zajamčena kvaliteta i čistoća.

Cyrus-ovi inženjeri stvorili su najstabilniji sklop do sada, osiguravajući da nema jittera i da Vaša glazba ima savršen timing. Ugrađeno predpojačalo pruža potpun i jasan zvuk bez obzira na to što slušate, koristeći najbolju Cyrus tehnologiju za predpojačala.

Šasija DAC XP Signature podijeljena je u dva potpuno odvojena odjeljka, audiofilski DAC i potpuno balansirano analogno predpojačalo. Održavanje ovih procesa potpuno odvojeno znači da se svakom može dati sva potrebna snaga u zasebnom krugu, izbjegavajući izobličenja ili smetnje buke.Ugođen da proizvodi najčišći Cyrus zvuk, DAC XP Signature ima najsofisticiraniji krug ponovnog takta kako bi se osiguralo da nema jittera

DAC je u stanju izmjeriti preciznost dolaznih digitalnih izvora i prema njima postupati. To znači da se izvori visoke točnosti poput CD Xt Signature digitalno preusmjeravaju krugom bliske tolerancije s trostrukim kvarcnim referencama. U međuvremenu, za izvore male točnosti, visokokvalitetni DAC opušta svoju preciznost ponovnog takta kako bi osigurao pouzdanu reprodukciju.

Za krajnjeg partnera Cyrus sustava, vaš DAC XP Signature s CD Xt Signature ili Stream X i dva Mono X 300 Signature.

OUTPUTS

SPDIF optical – 1

Stereo RCA analogue – 1 pair fixed, 2 pairs variable

PSX-R upgrade port – Yes

XLR Balanced – Yes

MC-BUS – Yes

INPUTS

Optical SPDIF – 2

Coaxial SPDIF – 4

Analogue RCA Phono – 2 pairs

FILE/SIGNAL COMPATIBILITY

Maximum signal resolution – 24-bit/192kHz

DIMENSIONS (MM)

Height – 73

Width – 215

Depth – 360

Weight (kg) – 6.5


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.