+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Cyrus – CDt

11.350,00 kn

Cyrus CD T verzija je “transport” višestruko nagrađivanog CD I modela. Ako tražite uređaj za reprodukciju kao dio Cyrus sustava, kako biste ga priključili na 6 DAC, 82DAC ili jedan od naših predpojačala – ovo je verzija koju trebate odabrati. Bez zvižduka ili zvona – samo sjajno čista i savršeno isporučena izvedba.

Kategorije: , Oznaka:

CD T dizajn
CD T je audiofilski CD transport koji se smatra najboljim u svojoj klasi jer koristi mnoge vrhunske komponente stavljene u vodeći CD XT Signature model. Uz jedinstveni Servo Evolution mehanizam za čitanje diskova, na CD-u se nalaze i mnoge komponente obično rezervirane za uređaje koji koštaju puno više.

Višestruko regulirano napajanje omogućuje softveru Servo Evolution da radi s minimalnom preciznošću, povlačeći ogromne količine podataka s diska i prenoseći ih na zasebni DAC bez dodavanja ili oduzimanja bilo čega iz same glazbe.

Koristi se složeni “re-clocking” krug s VCO kristalom bliske tolerancije, što rezultira čistim i punim zvukom.

Udružite ovaj fantastični CD transport s integriranim pojačalom 82DAC i digitalno-analognim pretvaračem ili Pre2 DAC-om.

CD T se također može nadograditi na CD XT Signature za vrhunski CD uređaj.

OUTPUTS

SPDIF optical – 1

SPDIF coaxial – 1

MC-BUS – Yes

FILE/SIGNAL COMPATIBILITY

Maximum signal resolution – 16-bit/44.1kHz

DIMENSIONS (MM)

Height – 73

Width – 215

Depth – 360

Weight (kg) 4.7


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.