+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Cyrus – CDi

14.200,00 kn

Cyrus CD uređaji imaju povijest vodećih performansi u klasi, ali niti jedan nije toliko oduševljavao kritičare kao izvanredni CD i. Koji je What Hi-Fi? ocjenjivao kao najbolji CD player četiri uzastopne godine. CD I je bez sumnje jedan od najutjecajnijih integriranih CD playera ikad dizajniranih.

Nikada zapravo niste čuli svoje CD-ove dok ih niste preslušali na CD I.

 

Kategorije: , Oznaka:

CD I – Filozofija dizajna
Cyrus CD uređaji bolji su jer proizvode daleko manje pozadinske buke od većine. To nazivamo SE ili Servo-Evolution tehnologijom. Sam je princip prilično jednostavan. Obično laserski mehanizam (servo) koji čita podatke s diska čini vrlo brzo sitne pokrete jedan u drugi da bi ponovno pročitao propušteno pročitane podatke – to stvara “servo šum” i to utječe na “noise floor”  ograničavajući kvalitetni izlaz zvuka.

Glavni cilj Cyrusovih CD playera je prvi put izvući podatke na disku što je točnije moguće – a to je moguće samo vrlo pažljivim dizajnom i kalibracijom u hardverskim i softverskim elementima playera.

CD i je ‘integrirani’ model u tom rasponu, uključujući ugrađeni pretvarač D/A pretvarač, pretvarajući te digitalne podatke u prekrasan analogni signal, koristeći izuzetno profinjeni 32-bitni DAC.

Strujni krug CD i dizajniran je u 2 odvojena dijela, što omogućuje nadogradnju proizvoda dodavanjem našeg zasebnog napajanja (PSX R2). Ovaj dodatak potpuno izolira DAC dio proizvoda, poboljšavajući vremensko usklađivanje i eliminirajući bilo kakvu intermodulaciju koja može utjecati na osjetljive analogne signale. Iako nije neophodan za izvanredne performanse, ovaj dodatak dragocjena je nadogradnja za ozbiljne audiofile.

OUTPUTS

SPDIF optical – 1

SPDIF coaxial – 1

Stereo RCA analogue – 2 Pairs Fixed

PSX-R upgrade port – Yes

MC-BUS – Yes

FILE/SIGNAL COMPATIBILITY

Maximum Signal Resolution – 16-bit/44.1kHz

DIMENSIONS (MM)

Height – 73

Width – 215

Depth – 360

Weight (kg) 3.6


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Možda će vam se također svidjeti…

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.