+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Cyrus – 8₂ DAC QXR

18.950,00 kn

Cyrus integrirano pojačalo sa 6 analognih ulaza i visokokvalitetnim pojačalom za slušalice, Zona 2 i preamp izlaz pružaju fleksibilnost spajanja na mnoštvo audio uređaja. PSX R2 ulaz omogućava nadogradnju uređaja s vanjskim napajanjem.

Kategorije: , Oznaka:

82 DAC je Cyrus integrirano pojačalo s najboljim performansama. Sa kompletom digitalnih i analognih ulaza možete povezati gotovo bilo koji izvor i izlaz izravno na zvučnike. Snažno pojačalo trenutačno impresivno ‘hvata’ čak i velike zvučnike. Kroz pažljivo podešene komponente i jedinstveni raspored sklopova, 82 DAC pruža jasan “prozor” na snimkama, otkrivajući slojeve detalja i složenosti u glazbi koje manja pojačala jednostavno ne mogu postići.

82 DAC  filozofija dizajna

82 DAC i njegova braća 6 DAC zamišljeni su kao središta cijelog vašeg audio sustava. Cilj je bio upotrebljivost, jednostavnost i profinjenost. Isporučen s punom iR14 daljinskom upravljačkom jedinicom, moguće je povezati gotovo svaki analogni i digitalni izvor putem ove visoko kompetentne jedinice.

Dvožični izlaz 82 DAC daje punih 88W u 6 ohma dovoljno za pogon i najzahtjevnijih opterećenja zvučnika. Kako bi se osigurali najviši standardi kvalitete, napajanje je visokostrujne izvedbe koja koristi dva transformatora za potpuno odvajanje digitalnih upravljačkih stupnjeva od osjetljivih audio signala, pristup koji je obično rezerviran za predpojačala i pojačala snage.

82 DAC karakterizira DAC 24/192 visokih performansi s optičkim i koaksijalnim ulazima i upravljačkim programom bez USB veze za plug and play povezivanje s računalom ili prijenosnim računalom. Nadogradite na specifikaciju ‘Qx’ za 32-bitni dizajn DAC-a za up-sampling koji se koristi u DAC XP Signature.

OUTPUTS

Stereo RCA analogue – 1 pair fixed, 2 pairs variable

BFA speaker – Yes

Headphones – Yes

PSX-R upgrade port – Yes

MC-BUS – Yes

INPUTS

Optical SPDIF – 2

Coaxial SPDIF – 2

USB B – 1

Analogue RCA Phono – 6 pairs

FILE/SIGNAL COMPATIBILITY

24/192 resolution through optical/coaxial inputs,


16/48 through USB

POWER OUTPUT

Watts into 6 Ohms – 88

DIMENSIONS (MM)

Height – 73

Width – 215

Depth – 360

Weight (kg) – 6.9


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.