+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Cyrus – 6 DAC QXR

14.350,00 kn

 

6 DAC nevjerojatno je svestrano integrirano pojačalo. Surađujući s analognim i digitalnim izvorima, to je savršena točka ulaska u svijet Cyrusa koji „razdvaja“. Dobro utabanim putem nadogradnje, proizvod je koji će vam izuzetno dobro služiti sada i u desetljećima koja dolaze.

Kategorije: , Oznaka:

Integrirano pojačalo s dugim pedigreom, 6 DAC je trenutno impresivan izvan svojih malih dimenzija. Glazbeno je podešen i usavršen tijekom desetljeća kako bi pružio izvanrednu preciznost, jasnoću i kontrolu zvučnika.

Kako bi 6 DAC-a bio potpuno ažuriran, on ima više digitalnih i analognih ulaza, uz vrhunski digitalni motor i zasebni izolirani krug za odjeljak snažnog pojačala. Ovo integrirano pojačalo pruža čistu snagu visoke rezolucije i očaravajuće ‘glazbeno’ iskustvo.

6 DAC filozofija dizajna

6 DAC i njegov brat 82 DAC zamišljeni su kao središta cijelog Vašeg audio sustava. Cilj je bio upotrebljivost, jednostavnost i profinjenost. Isporučen s punom iR14 daljinskom upravljačkom jedinicom, moguće je povezati gotovo svaki analogni i digitalni izvor putem ove visoko kompetentne jedinice.

Bi-wire izlaz 6 DAC daje punih 57W u 6 ohma. Napajanje je visoko jake struje koje koristi dva transformatora za potpuno odvajanje digitalnih upravljačkih stupnjeva od osjetljivih audio signala, pristup koji je obično rezerviran za pojačala pre i power.
6 DAC karakterizira DAC 24/192 visokih performansi s optičkim i koaksijalnim ulazima i USB vezom bez potrebe drivera za plug and play povezivanje s računalom ili prijenosnim računalom. Također je moguće naknadno nadograditi 6 DAC na 82 DAC specifikacije.

 

OUTPUTS

Stereo RCA analogue – 1 pair fixed, 2 pairs variable

BFA speaker – Yes

Headphones – Yes

MC-BUS – Yes

INPUTS

Optical SPDIF – 2

Coaxial SPDIF – 2

USB B – 1

Analogue RCA Phono – 6 pairs

FILE/SIGNAL COMPATIBILITY

24/192 resolution through optical/coaxial inputs,


16/48 through USB

POWER OUTPUT

Watts into 6 Ohms – 57

DIMENSIONS (MM)

Height – 73

Width – 215

Depth – 360

Weight (kg) – 5


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.