+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Bryston – BDP-Pi

14.025,00 kn

Digitalni glazbeni player

Brystonovi BDP digitalni glazbeni playeri omogućuju Vam da čujete savršenu kopiju studijskog mastera visoke rezolucije s nevjerojatnim detaljima i realizmom koji oduzima dah. Za razliku od ostalih digitalnih glazbenih playera, naša je jedina svrha reproducirati Vašu glazbu s najvećom mogućom vjernošću bez tereta dubokog računalnog znanja. Izgrađen na platformi Raspberry Pi i HifiBerry, novi BDP- je brži i sposobniji od našeg klasičnog BDP-1, a istovremeno se uklapa u šasiju širine 1/3 širine naše opreme u punoj veličini i košta manje od polovice vodećeg broda BDP-2. Gotovo bilo koji DAC može se povezati putem ugrađenih S/ PDIF i Toslink konektora. Također, dobit ćete ultra visoku razlučivost povezivanjem USB DAC-a. Spojite vanjski USB pogon koji sadrži Vašu glazbenu biblioteku, emitirajte svoje omiljene internetske radio stanice i uživajte u TIDAL-u bez gubitaka, sve na BDP-PI

Značajke

Namjenski digitalni audio uređaj visoke razlučivosti
Reprodukcija s USB pogona
Gotovo sve uobičajene vrste datoteka
Raspberry Pi i HifiBerry platforma
Više mogućnosti upravljanja (iOS, Android, Desktop)
Podržana NAS povezanost
Qobuz, TIDAL, Internet Radio, Prilagođeni URL-ovi
Zahtijeva vanjski DAC

Opcije

Dostupno sa srebrnom ili crnom prednjom pločom
Dostupan daljinski upravljač BR-2
BOT-1 za kopiranje, reprodukciju i narezivanje CD-a

Inputs: 4x USB 2.0, 1x Ethernet (10/100 Mbps)

Outputs: SPDIF (RCA), Optical (TOSLINK), HDMI, USB 2.0

Control: IR, TCP/IP


Compatible Apps:


Roon Ready and Tidal (subscriptions required)

Rigelian, Soundirok, and Glider for IOS

M.A.L.P. and Droid MPD for Android

Chimney for Windows


Najjednostavnija kupnja
Dođite u naš hi-fi dućan na adresi Nova ves 54, Zagreb. To je ugodno mjesto s 2 slušaone gdje uz stručnu pomoć možete isprobati i po želji odmah kupiti odabranu kombinaciju snova.
Sredstva plaćanja
Prihvaćamo sva danas poznata sredstva plaćanja: gotovina, virman, bankovni nalog, kreditne i debitne kartice, te vam nudimo odgode plaćanja putem kartica beskamatno 6 do 12 rata ili potrošačkim kreditima MasterCard, Amex i Diners od 6 do 60 rata.
Online prodaja
Nazovite nas na 01 4833046 ili pošaljite zahtjev na info@audiodream.hr i mi ćemo vam poslati ponudu unutar istog radnog dana.
Kako platiti
Putem ponude možete uplatiti na naš žiro račun ili po primitku robe možete platiti gotovinom kuriru paketne službe Overseas Express (plaćanje pouzećem).
Koliko košta dostava?
Za iznose iznad 1000,00 kn dostava na vašu kućnu adresu je besplatna na području RH. Za iznose manje od 1000,00 kn iznose troškovi dostave su 90,00 kn za 1 paket do 15 Kg.
Koji je rok isporuke?
Za svu robu koju imamo na zalihama rok isporuke je 48 sati od uplate ili potvrde narudžbe za cijelu RH*. *Izuzetak su otoci, rok isporuke ovisno o danu narudžbe i može iznositi 5 radnih dana. Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Ispunite obrazac, pošaljite e-mail na info@audiodream.hr ili nas nazovite na 01 4833046!

    Nudimo više proizvoda nego što se trenutno prikazuju na web stranici. Ako tražite nešto i to niste pronašli u izlistanim proizvodima provjerite u Cjenicima ili nas kontaktirajte.