Atlas Cables Element Achromatic RCA
Atlas Cables – Element Achromatic RCA

120,00 

120,00 

Odaberi opcije

Atlas Cables – Element Achromatic RCA

120,00 

5% popusta na gotovinsko plaćanje pouzećem ili virmansko plaćanje

  Naš prvobitni dizajnerski zadatak za Element Achromatic RCA bio je stvoriti bolji od prosječnog, visokokvalitetni kabel za povezivanje na početnoj razini. Čini se da smo uspjeli. Ovaj najnoviji Element kabel ima poboljšane specifikacije – u osnovi, usklađene s Element Superior iz naše prethodne serije, koja je osvojila brojne nagrade diljem svijeta i pokazala se kao jedan od naših najuspješnijih proizvoda. Stereo kabel s neutralnim, opuštajućim zvukom koji se pokazao kao izvrsna osnova za daljnja poboljšanja sustava.

  Zahvaljujući našem istraživanju i razvoju, Element je opremljen našim Achromatic nemagnetskim RCA konektorom. Achromatic konektor male mase ima hladno zavarenu vezu bez lemljenja, a sve je optimizirano za stvaranje koherentnog, kontinuiranog signalnog puta. Signalni vodič je potpuno zaštićen visokokvalitetnim OCC bakrom, dizajniran i izrađen kako bi pružio maksimalnu otpornost na RFI (radiofrekvencijske smetnje) koji mogu podići buku razine u slabo zaštićenom kabelu.
  Rezultat je kabel koji pruža široku 3D zvučnu sliku s finom razinom detalja bez umjetne svjetline, koja utječe na mnoge druge kabele. Element Achromatic nudi neutralan, opuštajući zvuk, pokazao se kao izvrstan temelj za daljnja poboljšanja sustava.

  Konstrukcija: 4 jezgre plus zaslon


  Materijal: OCC (bakar bez kisika) Dielektrik: PEF (polietilenska pjena)


  Screen: Braid OFC (bakar bez kisika), 85%


  Kapacitet: 83,34 pF/m


  Induktivitet: 0,512 µH/m


  Otpor: 0,0810 Ohma/m


  Vanjski promjer: 7,0 mm


  Dužina

  0,5m, 0,75m, 1m, 1,5m, 2m, 3m

  Brandovi

  Atlas Cables

  Možda će vam se također svidjeti…