+385 (0)1 48 33 046 info@audiodream.hr

Polica privatnosti

Internetske stranice www.audiodream.hr namijenjene su prezentaciji usluga i proizvoda tvrtke Audio dream d.o.o., u daljnjem tekstu, Audio dream, i njenih partnera.

Audio dream poštuje vašu privatnost i štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci prikupljeni na stranici www.audiodream.hr pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Osobni podaci

Osobni podaci koje posjetitelji dobrovoljno ostave popunjavanjem kontakt formi na Audio dream internetskim stranicama koristit će se isključivo u svrhu u koju su ustupljeni. Svrha je pružanje informacija o uslugama i proizvodima koje nudi Audio dream.

Treće strane

Osim za gore opisane vlastite potrebe, Audio dream osobne podatke neće prodavati ili ustupati na korištenje trećim stranama.

Kolačići

Koristimo vlastite i kolačiće trećih strana, datoteke koje se zapisuju na računalo korisnika, da bismo poboljšali vaše iskustvo na našoj stranici i svoje usluge, analizirajući pregledavanje naše internetske stranice.

Sigurnost

Autentičnost poslužitelja web stranica www.audiodream.hr moguće je utvrditi provjerom certifikata u internetskom pregledniku.

Razmjena informacija preko web stranice www.audiodream.hr, obavlja se sigurnim komunikacijskim protokolima i zaštićena je snažnom enkripcijom.

Kontakt

Dodatne informacije o zaštiti osobnih podataka i politici zaštite privatnosti Audio dream, možete zatražiti na info@audiodream.hr.