Naim MU-SO i MU-SO QB – High end wireless music sistemi

Za sve vas koji niste zadovoljni prosječnim, vodeći svjetski proizvođač Hi-Fi komponenti, britanski Naim Audio, predstavio je „Naim Mu-So“, bez lažne skromnosti trenutno po svemu naj bežični „all in one“ glazbeni sustav.

Naimovi inženjeri su sve svoje znanje i iskustvo fokusirali kako bi stvorili glazbeno iskustvo za pamćenje, ovog puta iz male kutije. Stoga su u robusno aluminijsko kućište dimenzija 122x628x256 ugradili 6 pojačala od po 75W, ukupno 450W !, 6 zvučnika najviše klase, te „Music Streaming System“ čije mogućnosti su ograničene samo vašom maštom. Od ulaza Naim Mu-so posjeduje: digitalni S/PDIF, USB ulaz za eksterne memorije (npr. USB stick ili hard disk), te analogni AUX IN (3.5 mm jack). Naravno to nije sve jer konekcijom uređaja na internet (wi-fi ili ethernet kablom) dobivate još Internet radio, Spotify Connect, Tidal, UpnP, Bluetooth, USB playback…

Za one koji žele uštedjeti na prostoru, no ne i na mogućnostima uređaja, Mu-so se nudi i u kompaktnijoj varijanti – QB. Mu-so QB je snage 4 x 50 W (2 visokotonca i 2 srednjetonca), te 1 x 100W (bass driver). Uz to još ima 2 pasivne bass membrane.

Odmah po uključenju Naim Mu-so će Vašu prostoriju ispuniti velikim, toplim Hi-Fi zvukom kakav ste do sada mogli čuti samo iz dobro ugođenog Hi-Fi sustava ne male cijene i ne malih dimenzija. Također, postoji i opcija Multiroom, tako da možete upariti više Naim Mu-So ili Mu-so QB uređaja u Vašem domu, a mogu se i povezati s nekim od uređaja iz Naimove Uniti serije ili njihovim mrežnim streamerima.

Ono što osim zvuka Naimove uređaje izdvaja od konkurencije je ergonomija i inteligentni dizajn. Naim Mu-som tako možete upravljati putem aplikacije za iOS ili Android, putem daljinskog upravljača ili pak prekrasno dizajniranog upravljačkog sučelja sa zaslonom osjetljivim na dodir, koje se nalazi na gornjoj strani uređaja.

Za više informacija obratite nam se na našu e-mail adresu: info@audiodream.hr, nazovite nas na br. telefona: 01/4833-046 ili pak nas posjetite na adresi Nova Ves 54, Zagreb.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)