Cijenom Pristupačni a kvalitetni Streameri

U Audio Dream-u smo krenuli u potragu za mrežnim streamerima koji bi upotpunili našu ponudu kvalitetnih pojačala i zvučnika u nešto pristupačnijem cjenovnom razredu. Kao savršeno rješenje pojavio se Wiim, koji nudi dva modela – Wiim Mini i Wiim Pro.

Oba uređaja nude veliku vrijednost za novac. Ako tražite streamer koji nije preskup, a dobrog je zvuka te jednostavan i stabilan za korištenje, onda bi baš Wiim mogao biti za Vas. Uređaji nude streaming glazbenih servisa (npr. Tidal, Deezer, Spotify, Qobuz…), Bluetooth, Airplay, Internet Radio i još mnogo toga, a upravljanje uređajima se ustvaruje pomoću veoma jednostavne i intuitivne aplikacije za tablet ili pametni telefon. Uređaji imaju svoj DAC, tako da ih možete spojiti direktno na Vaše pojačalo. Ako već posjedujete odličan DAC, preporuka je Wiim streamer spojiti na njega putem digitalnog izlaza.

Glavne razlike između 2 modela su to što Pro model uz optički digitalni izlaz nudi i SPDIF koaksijalni, ima ulaz za ethernet kabel (Mini radi samo na Wi-Fi), analogni izlaz mu je klasični RCA te ima veću procesorsku snagu.

Oba uređaja možete poslušati i isprobati u našem dućanu te odlučiti koji je najbolje rješenje za Vas.

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)