Od sada i KEF u Audio Dream-u!

Audio Dream Vam s ponosom objavljuje da od sada kod nas možete kupiti zvučnike  jednog od najcjenjenijih imena svjetske audio industrije, renomiranog engleskog proizvođača zvučnika – KEF.

Slavna povijest KEF-a počinje davne 1961. godine sa sjedištem u Nissen Hutu kada ju je osnovao legendarni Raymond Cooke pod okriljem Kent Engineering & Foundry, odakle i dolazi ime KEF, a koja se nalazila na obalama rijeke Medway u blizini Maidstonea u Kentu. Cook, kao bivši elektroinženjer BBC-a, bio je oduševljen eksperimentima s novim materijalima i tehnologijama u kojima je sudjelovao te ih je odlučio primijeniti u kreiranju zvučničkih sustava vrhunske kvalitete. Od samih svojih početaka KEF je predstavljao pionira u inventivnosti razvoja vrhunskih zvučnika za visokovjernu reprodukciju zvuka, a upravo ga po tome cijene audiofili širom svijeta i danas, desetljećima kasnije. Tijekom godina tome su doprinijeli brojni vrhunski inženjeri koji su bili, a mnogi još uvijek i jesu, dio uspješnog KEF tima. Rezultat toga su brojni patenti te znanstveni radovi kakvima se ne može pohvaliti niti jedan drugi suvremeni konkurent.

‘Inovatori zvuka’ i danas je osnovna premisa i filozofija tvrtke. U tim je riječima sažeta kompletna vizija KEF-a, usmjerenje, poslovna etika, opća kultura, od prvih dana pa sve do danas.

This entry was posted in Zanimljivosti. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
 • Kontakt

  Audio dream
  Nova ves 54
  10 000 Zagreb
  Hrvatska

  Pon - pet: 10 - 20h
  Sub: 10 - 14h

  T: +385 (0)1 48 33 046
  M: +385 (0)99 212 85 01
  E: info@audiodream.hr

  Podružnica Rijeka
  Salon namještaja Cadoro
  S. Frankovića 9
  51000 Rijeka

  T: +385 (0)51 541 104
  E: info@cadoro.hr
  web: www.cadoro.hr