O nama

Mi u Audio dreamu mislimo da je glazba  najljepši medij za dijeljenje emocija, stoga slušanje glazbe u bliskom kontaktu s izvođačima kakav nam pruža dobro ugođen hi-fi predstavlja doživljaj koji nam može oplemeniti svaki dan i tako život učiniti ljepšim.

Fasciniranost uređajima koji nam to mogu pružiti potakla nas je da 2003. godine osnujemo tvrtku Audio san. Ideja je bila da ostvarimo svoja dječačka sanjarenja o tome kako bi idealan hi-fi shop trebao izgledati, otuda i naziv “Audio dream”.

Naš recept uspjeha je jednostavan: pružiti kupcima ono što bi i mi sami kao kupci željeli dobiti.

Dakle, ugodno smo uredili prostor, napunili ga zvučnicima, pojačalima, gramofonima… sve redom napravljenih od svjetski poznatih hi-fi konstruktora koji su svoj život posvetili ideji da stvore iluziju prisutnosti glazbenika u vašoj sobi kad god upalite svoj hi-fi.

Naš showroom je otvoren svim ljudima dobre volje koji u potrazi za savršenim zvukom žele kroz slušanje i isprobavanje uređaja doći do svog idealnog sustava za reprodukciju glazbe.

Da smo na pravom putu govori nam činjenica da svakim danom imamo sve više stalnih kupaca i prijatelja, koji često svrate do nas na čašicu razgovora i vidjeti što ima nova.

Stoga vas pozivamo da i vi koji sada ovo čitate navratite i postanete član kluba ljubitelja dobre glazbe i svega lijepoga.

 • Kontakt

  Audio dream
  Nova ves 54
  10 000 Zagreb
  Hrvatska

  Pon - pet: 10 - 20h
  Sub: 10 - 14h

  T: +385 (0)1 48 33 046
  M: +385 (0)99 212 85 01
  E: info@audiodream.hr

  Podružnica Rijeka
  Salon namještaja Cadoro
  S. Frankovića 9
  51000 Rijeka

  T: +385 (0)51 541 104
  E: info@cadoro.hr
  web: www.cadoro.hr